Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tucne baby vs chude baby

beskyd

teoreticky by to mohlo byt aj tym ze nie kazda zenska ma tuzbu vyzerat ako papek a neriesi tak uzkostlivo zhodu svojho vyzoru s tym co jej ohladom postavy diktuju media a na zaklade toho aj tato dekadentna spolocnost:)

vierka86

veverka
jasne urcite su tam aj zdravotne problemy, to beriem, preto nikdy "nenadavam" na plnsich alebo obeznych ludi , lebo neviem ci tak vyzeraju preto lebo o svoj zdravotny stav nedbaju alebo maju zdravotny problem
co sa tyka genetiky, ta sice moze sposobit plnost, (clovek je pevnejsi)ale urcite nie tucnotu, to uz je len vyhovorka danej osoby

Threesha66

Tak niektore dievcata pri sebe su proste spokojne s tym ako vyzeraju, ine sa snazili dost dlho zmenit svoju vahu ale genetika ich nepustila. Chude baby moc pozeraju modelingove sutaze a miss, maju z toho komplexy ze maju o 1 viac ako nejaka chuda co vazi 35 kg, maju anorexiu a preto jedia bud co najmenej alebo vobec nic. To ci babam pri sebe vadi ci su take alebo nie to vas trapit nemusi, je to ich vec ako vyzeraju a ako sa presentuju pred ostatnymi.

ververka

teraz píšem len o tých čo schudnúť môžu.. čo sú obézni vlastnou vinou.. nepíšem tu o tých ktorí za to nemôžu a sú obézni následkom genetiky či poruchy metabolizmu..

Zeddicus

U tučných ľudí je ich vzhľad ten najmenší problém.. :) keby bola obezita len o vzhľade, tak nemajú čo riešiť.. avšak tá horšia stránka obezity sú choroby ako cukrovka, opotrebovanie kĺbov, nedostatok energie, vysoký krvný tlak a pod.. tučnota nie je len o postave.. na toako človek vyzerá, sa kašľať, hlavné je aby bol zdravý.. a schudnúť treba, avšak nie pre vzhľad, ale pre zdravie..

vierka86

nechapava
tak ja mam 163 cm, 45 kg a vyzeram normalne, mam normalnu postavu, prsia zadok stehna... neviem si prestavit ze by som mala raz tolko, tu uz by asi o moletke nebola ani rec...
btw. ja nejem salatiky, stravujem sa normalne, 5-6 krat denne, hlavne bielkoviny a o tom to asi aj je,ludia nevedia jest, to je cely problem

Zeddicus

ja si myslím, žeby dôvodom chudnutia nemala byť postava, ale zdravie.. komu záleží na zdraví, ten sa k drastickým a rýchlym dietám neuchyľuje.. komu záleží iba na postave, ten schudne aj na úkor zdravia...

Zeddicus

nechapava.. co nechapes? :D sak tie tucne su preto tucne lebo nemaju problem vela zjest.. a tie chude su preto chude, lebo stale dbaju o svoju postavu a jedia iba salatiky :D