Tucne baby vs chude baby

odpovedam

carrie, aj chuda moze mat zdravotne problemy, tak preco hned odsudzujes jej "vychrtlee rebra"? Chudne sa lahsie nez pribera, ver mi, viem o tom svoje.

a vobec, ak je clovek inak zdravy, tak plati len termodynamika medzi vydajom a prijmom energie, takze k prilisnej chudosti ci k obezite sa clovek predsa dopracoval zlou stravou.

Alenocka, ziadna dieta nefunguje dlhodobo. keby ludia radsej skusali namiesto diet vyvazenu stravu, nemuseli by tolko tapat. Viac nez 1,8g bielkovin na 1 kg hmotnosti denne nema vyznam brat. Zvysene mnozstvo moze (ale nemusi) zatazovat oblicky.

Carrie156

Nechápem,kto vymyslel,že chudé ženy sú ideál krásy.Myslíte že tie vychrtliny sú pekné ?Nehovorím že máme všetky vyzerať ako veľryby a jesť ako na bežiacom páse.Vôbec nevadí,keď má žena pár kíl navyše.Hneď ako vydíte takúto ženu tak začnete ohovárať (hlavne tie chudé).Čo ak má ta žena nejaký zdravotný problém a preto je taká ?Podľa mňa by mala mať žena krivky,nie len vychrtlé rebrá.Aj ja mám prá kíl navyše a poznám to,keď na mňa ukážu že aha ona je tučná.Má kilo navyše a je tučná,ak je príliš chudá,je anorektička.Každý je taký,aký chce byť.Nemali by sme nikoho odsudzovať a ani ohovárať

jajka001_

vies ked nemas energiu tak nevladzes ani rozmyslat ani sa tesit, ani planovat, stale si unavena. to je nanic. pozri sa ja jem v podstate normalne, nepriberam, zbytocne sa trapis lebo ak jes normalne a mas pohyb, a ty ho mas - ja ani ne zdaleka kolko ty - tak sa vobec nemusis bat ze budes tucna.
ja si nemozem dovolit hladovat lebo by som proste nezvladala kazdodenne cinnosti, zodpovednu pracu, domacnost, dieta. bolo by mi zle. bola by som protivna, otravena, nervozna, hadava. a to nepotrebujem. potrebujem co najlepsie vztahy.

smajliQa

jajka inak v tomto mas pravdu.. ja ked som mavala tych 63 ci 65 kil, tak ja som bola plna radosti, smiechu, vesela.. proste nic ma netrapilo, bola som total flegmatik,, so vsetkym som si vedela poradit,, proste nepreslo 5 minut aby som sa nesmiala.. a teraz??? za 24 hodin by som dokazala na jednej ruke zratat kolko krat som sa ten den zasmiala.. stale som nervozna... mam psych. problemy, som hladna, stale mi nieco vadi.. ach jaj..

jajka001_

vies ono to tak byva ze oni su so sebou spokojne, cim mas viac kil tym si menej nervozna, mas plne brucho :) a tie co hladuju su nervozne a nespokojne, stale hladaju co by zmenili a najlepsie hned svoje telo
len si vsimni aki su vysmiati. nie ze by som s nimi menila ale stoji to za uvahu, ci sa oplati trapit kvoli vahe.

smajliQa

no baby.. ja som toho moc neprecitala tuna... je tu toho vela tych prispevkov,,, ale ja som sa dnes skoro rozplakala.... zastavili sme s priatelom na parkovisku, viezol ma do prace.... a na tom parkovisku je taka restika... no a akurat do nej vchadzal taky chlap s babou, a ta baba bola taka pri sebe, bolo jej jedno co ma na sebe a ako vyzera... teda posobila tak.. no a ruka v ruke si isli hac do tej restiky, a ja skoro slzy v ociach, ze ona sa ide o siedmej vecer nazrat, a ja sa uz aj salat bojim dat.. strasne!!!!!!!!!!!

na ulici stretam vela ludi, ale poviem vam ze take co si drzia v ruke zmrzlinu , bagetu, keks alebo kebab alebo hotdog, tak takych vela chudych nieje.. taketo ak vidim, su vzdy pri sebe... neviem cim to je. je im proste jedno ako vyzeraju asi..

duky

Mne osobne velmi pomohla Dukanova dieta,v ktorej sa clovek nemusi na mnozstve jedla obmedzovat,len dodrziavat par zasad...A kto sa chce naucit zdravo stravovat,tiez mozem len odporucat.A konecne som objavila aj slovensku stranku,kde sa o nej pise a kde je Kniha navstev-diskusne forum... www.dukanovadieta.com

vevericka

jaj asi som pichla do osieho hniezda, ze ste sa tak pustili do mna..napisem to inak lebo ste ma ocividne nepochopili...co sa tyka mojej vahy (to aby si niekto nemyslel, ze obhajujem a teda ze patrim do takej ci onakej kategorie) som v norme..len NEZNASAM nalepkovanie.. tato je tucna lebo zerie (co vy viete ci je to tak???? chodiete za nou??ci nema nejaku poruchu..ano existuje porucha kedy clovek neciti sytost) a naopak tato je chuda, lebo je len salatiky..100 ludi 100 dovodov preco je niekto chudy a preco je niekto tucny..neexistuje len chuda=neje, tucna=zerie..to je vsetko, co som chcela povedat..