Nechapem,ze tucne baby nechcu chudnut a pohod zjedia celu cokoladu alebo na obed halusky so slaninou a chuducke baby jedia salatiky,cvicia a stale sa stresuju tym ako vyzeraju.
Tym tucnym babam nevadi ako vyzeraju?
Tucne baby vs chude baby
Ja mám 178cm a vážim 75kg. Zmenila som stravu, jem menšie porcie a začínam sa hýbať. Nepotrebujem vážiť 50kg aj s topánkami a nepotrebujem byť ani extra štíhla. Celkom mi bude stačiť, keď budem vážiť cca tých 69-70kg. Každý nech si žije ako chce. Mimochodom. Teraz ste tu vy začali riešiť ženy, čo majú nadváhu alebo obezitu, a vy ich tu nazývate veľrybami. Hlavná vec, že tučné ženy riešia vás. Najprv sa pozrite, čo robíte vy, a potom komentujte druhých. Viem viem. Teraz tu budem určite označená za závistlivú tučnú chuderu. :-D
Vevericka ano, suhlasim v tej veci, ze ku nadvahe 100 kil sa clovek tazko dopracuje IBA prezieranim.
Ja som tymi "velrybami" mala na mysli prave tie, co maju +- 20-30 kg nadvahu(take vidis na kazdom kroku, tych so 100 kg nadvahou je vyrazne menej).
dovolim si oponovat..prave take tie ako ste ich nazvali "velryby" maju nejaku poruchu..nikto zdravy sa neprezerie na nadvahu 100 kil..a ta porucha moze mat rozny zaklad..stitna zlaza, genetika, syndromy necitenia sytosti, rozne mentalne poruchy, ked sa depresia riesi jedlom..samy si pomoct nevedia a tato spolocnost praveze nekritizuje chude baby (po molach vela moletiek nechodi vsak ano), ale prave obezne, vid prispevky podomnou..
ina kategoria su tucne baby kategoria nadvaha max 20-30kil, tie si za to zvacsa mozu same, nemaju na seba cas, nechce sa im a vyhovorky, pripadne idu na to zlou cestou prisernych diet s jojo efektom a naslednymi prezieracimi fazami, treba rozlisovat..
co sa tyka enormne chudych..tiez za to castkorat nemozu
Zaujimave, ze ludia musia stale nieco riesit.Ak je niekto chudy a je mu tak dobre, preco sa trapi ci skor hneva na toho, kto je gulatsi. Ja sama som chuda, ale musim povedat, ze tie gulatsie neriesim, ved kazda sme nejaka. Svojim pozorovanim som dospela k zaveru, ze zeny, co az tak uzkostlivo neriesia svoju hmotnost a svoje nedokonalosti, su spokojnejsie, lebo dokazu lepsie vnimat radosti zivota, nejake to kilecko hore dole ich nevykolaji. Teraz nemam na mysli obezne zeny ci muzov, skor tie gulatsie. V ich spolocnosti sa casto citim lepsie ako v splocnosti chuduckej zeny, co len tak zobka a v hlave pocita kalorie. Je pravda, ze su mnohe stihle zeny bez toho aby sa prilis obmedzovali, porste genetika
excita tlieskam pekne napisane, ja ked vidim veleryby a hlavne teraz ked ide teplo mam dost, a kolko mladích bab su tucne a keby schudli je ovela iny clovek opekneje, ked je clovek tucny nemoze si dovolit hoci co obliect, ale v lete sa poti, vsetko sa len trasie a cholesterolu ani nehovorim.
Laylla, si typicky priklad cloveka s predsudkami.
Rovnako ako nechapava.
Preco mate stale jeden jediny nazor na stihle a chude zeny?
Normalne ma to rozculuje a zaroven vzdy dobre pobavi ako mate utkvelu predstavu, ze stihlucke zeny si vsetko odopieraju a robia umorne cviky.. :D
Ja si dam cokolvek, aj pizzu alebo zmrzku o polnoci, jem normalne ako kazdy bezny clovek, aj ovocie, aj maso aj nezdrave rezne a pod.
Zas povedzme si pravdu: vyslovene tucne zeny(nehovorim o normalnych, co maju nejaky jeden faldik na brusku alebo trochu vacsi zadok) si za to mozu bohuzial v 99% pripadoch sami. Keby jedli NORMALNE alebo sa zmierili s tym, ze clovek na tento svet neprisiel na to, aby sa prezieral, hned by to bolo ine.
Nechcem vyzerat ako nejaka odporkyna tucnych ludi, no bohuzial nemam s nimi dobre skusenosti. Len zavist a blbe pripomienky.
Tie vylryby, ktore nazyvaju chude zeny bezdovodne anorektickami sa neboja, ze im to moze protistrana vratit hnusnym sposobom? Lenze samozrejme, tato spolocnost tucnych ludi otvorene neuraza, ale lutujem a hlada im vyhovorky preco je fajn, ze su tucni. Zato chudi ludia maju pocuvat neustalu vlnu kritiky a primitivnych poznamok, ktore nemaju realny zaklad. Brr...
laylla trosku sa mylis mozno mas aj take, ale ja nikdy necvicim a som chodu a jem skoro vsetko a nie ze odmietam, ale mne proste tie mekace, foody, mastne a vyprazane, grilovane jedla nechutia.
nechapava ... mať tak tvoje problémy
Tučné baby ? A čo máte proti ním ? je to ich vec ako vyzerajú, ich život. Jedia pretože im chutí a vážia si všetkého čo im život ponúka. Chudé baby všetko odmietajú, robia úmorné cviky aby stále vyzerali lepšie a lepšie..no čo z toho života majú? To nie je na plno prežitý život.. nikdy neviete kedy nastane váš koniec, tak si užívajte ako sa dá ! mate radosť z toho že máte kamarátov, rodinu, lásku, jedlo, domov a že ste zdravé! nie každý má to šťastie :)
Podla mna je to jedno. Chude ohovaraju tucne a tucne ohovaraju chude. Proste se.u jedna na druhu, lebo si myslia, ze to niekoho zaujima..