Prosim baby poradte mi ako prestat sama

pytam sa

ak clovek nechce tak neexistuje ziadna kniha ani ziadny psycholog ktory pomoze :) a ak clovek chce tak aj ta najkratsia knizka moze padnut na urodnu podu :)

[zruseny3]

kniha je naozaj zaujímava. nemam F50 ale clovek si tam najde aj pre seba nieco... a urcite aj ty si v tom daco najdes, co ta zaujme a posilni. :o)

Zuzana04

Kočky doporucujem precitat si knizku od Gabiny Weissovej - Diagnoza E50. Je to skutocny pribeh bulimicky, vyborna knizka, vela vysvetluje.
www.martinus.sk

ana_bella

ja presne tak isto:( uz som v tom tri roky, a to nemam este ani 17. najskor nevinne chudnutie, potom starvation a potom mia:( na jednej strane viem ze je to zle a chcem prestat, na druhej ma to naplna a dava mi pocit urcitej vynmocnoti, ze mam nieco o com iny ani netusia. pro ana svet. cez leto som bola ako tak ok, zdrave jedlo a neustale cvicenie a potom som odisla do USA a vsetko sa zvrhlo:( priberanie, fobia z jedla, vracanie. a som zase tam kde pred dvoma rokmi. a co je natom najhorsie? ze ja to chcem a nedokazem tomu pomoct, zas ttuzim po tom pocite prazdnosti,lietania, lahkosti.a je to pravda. neviem nad cim by som sa trapila bez ED, a to je moj problem. neviem si predtsavit ze by som mala byt zase stastna, vesela, normalna:(

slaninka

Dakujem zatial velmi pekne!No bojim sa velmi ja resne tak rozmyslam vzdy o jedle,zaspavam a stale ze co budem jest ne dalsi den atd!Je mi hrozne zle samej zo seba koli tomu co robim,sle zaroven sa citim dibre ako som schudla a preto sa velmi bojim pribrat!Ked som schudla tak sa o mna zacali zaujimat muzi,pozerat po mne atd nikdy predtym som to nezazila!Ja naozaj neviem co je so mnou,vsetko sa zacalo koli tej hnusnej VS a teraz neviem co a....Mamina o tom vie ale vzdy mi nieco vycita,ocino to nevie...Prosim potrebujem niekoho kto by si somnou len tak pokecal,nemam nikoho.......

podlampou

zuzic, ale podla toho co si popisala ty v inych temach, tiez by si sa nad sebou mala zamysliet. Lebo tiez nie si daleko od mentalnej anorexie. Jedavas malo, pred spankom mas moc dlhu pauzu v jedeni a moc pozrujes co jes. To tiez nie je moc dobre.