Taká som nahnevaná na naše zdravotníctvo a celý systém!!!!!!!!!!!!!!! Neustále chodíme s deťmi po lekároch, každý druhý mesiac sa niečo vyvŕbi. Kašeľ je už bežnou záležitosťou. Predpíšu Vám lieky, ktoré si takmer celé zaplatíte s vlastného vrecka a skúša sa. Prejdú tri dni...Nezabralo, tak sa liečba zmení.. A opať siahnete hlboko do vrecka a zaplatíte! Za tieto tri týždne som nechala v lekárni asi 150 eur.Pri mojom plate 360 eur teda dosť!!!A platím (ako každý normálny človek) zdravotné.Načo??? Známa sa mi tiež sťažovala, že za minulý mesiac nechala v lekárni vyše 60eur. A dieťa má už mesiac doma!!! Kto toto vymyslel? Veď to je čisté zdieranie ľudí a farmaceutický biznis! Zákony sa dajú robiť aj pre dobro ľudí. Platiť zdravotné, ale keď človek už ochorie, lieky by mali byť zadarmo, lebo si už dakedy myslím, že to lekári predpisujú len preto, aby sa DAKTO nabalil. Tu nie je reklamácia??? Veď aj u lekára som klient!:((
Ťažké reformy!!! Pre koho vlastne???
Tuky....ved ty si catherin:))))
Ip adresa ti nic nehovori???
Tak som si to tu prešiel od začiatku a catherin mala v jednom pravdu-nemáš deti a nevieš čo to obnáša!!!(Farmaceutka!!!)
Heeeej a ešte by ma zaujímalo ako si sa dopracovala k farmácii. Ak si pošla zo strednej hneď na výšku tak vieš veľký prd o tej práci!!!
teraz si ma pobavil. nezabudaj, ze tato tema bola o doplatkoch za lieky. mimochodom, bola som kedysi zdravotna sestra... toto je moja posledna reakcia na Tukyho.
jajaja99 to čumím!!! A čože robíš moja??? Že by študentka na základnej??
Takže sestra s vysokoškolským vzdelaním je pre teba nižšia trieda. Podľa mňa ona je na rovnakej úrovni VEDOMOSŤAMI. Ty predpokladám nevieš ani injekciu podať!!!
no neuveris, ale nie som dalsia z lekarne....
co cim? Snad vzdelanim a vedomostami, ale to tebe bude clovek zbytocne vysvetlovat :-D
Help a Ty si už videl/a aby bola taká sestra s vysokoškolským vzdelaním podriadená lekárničke??
A môžeš mi povedať čím???