Taká som nahnevaná na naše zdravotníctvo a celý systém!!!!!!!!!!!!!!! Neustále chodíme s deťmi po lekároch, každý druhý mesiac sa niečo vyvŕbi. Kašeľ je už bežnou záležitosťou. Predpíšu Vám lieky, ktoré si takmer celé zaplatíte s vlastného vrecka a skúša sa. Prejdú tri dni...Nezabralo, tak sa liečba zmení.. A opať siahnete hlboko do vrecka a zaplatíte! Za tieto tri týždne som nechala v lekárni asi 150 eur.Pri mojom plate 360 eur teda dosť!!!A platím (ako každý normálny človek) zdravotné.Načo??? Známa sa mi tiež sťažovala, že za minulý mesiac nechala v lekárni vyše 60eur. A dieťa má už mesiac doma!!! Kto toto vymyslel? Veď to je čisté zdieranie ľudí a farmaceutický biznis! Zákony sa dajú robiť aj pre dobro ľudí. Platiť zdravotné, ale keď človek už ochorie, lieky by mali byť zadarmo, lebo si už dakedy myslím, že to lekári predpisujú len preto, aby sa DAKTO nabalil. Tu nie je reklamácia??? Veď aj u lekára som klient!:((
Ťažké reformy!!! Pre koho vlastne???
rehhhooooott :D
jajaja99 až ja doštudujem tú svoju tak potom popíšem ....A segra už doštudované má ak si si nevšimla. A druhá segra asi neštudovala lebo má rodinu! Nemusia byť všetci VŠ, ne?
súhlasím s Helpom, mala si lepšie využívať čas a viac študovať ako sa tu zabávať a hrať na tri strany. Mohla si sa mať lepšie .... za všetko si môžeš sama.
catherin- a preco ste sa lepsie neucili???
Mali by ste aj vy lepsie platy....,ci?
To vidím že u Vás sa asi inač žije. Newem čo je ti čudné na tom že žijeme toľkí v jednom dome a pedstav si že ešte aj s jej manželom. My nemáme 30 000 platy!
No už nemáš chuť kydať na sestry??
Ja chapem, ze sa pokusas zachranit si tvar po odhaleni tvojej totoznosti, ale nepodari sa ti to. Zbohom!
Asi preto bo máme veľký dom, ne?
jasne a vydata sestra s detmi byva aj s manzelom so svojimi surodencami ako dvanasti mesiacikovia, nie?
Chod do haja so svojimi klamstvami.
A catherin je na nočnej páni a dámy.