Taká som nahnevaná na naše zdravotníctvo a celý systém!!!!!!!!!!!!!!! Neustále chodíme s deťmi po lekároch, každý druhý mesiac sa niečo vyvŕbi. Kašeľ je už bežnou záležitosťou. Predpíšu Vám lieky, ktoré si takmer celé zaplatíte s vlastného vrecka a skúša sa. Prejdú tri dni...Nezabralo, tak sa liečba zmení.. A opať siahnete hlboko do vrecka a zaplatíte! Za tieto tri týždne som nechala v lekárni asi 150 eur.Pri mojom plate 360 eur teda dosť!!!A platím (ako každý normálny človek) zdravotné.Načo??? Známa sa mi tiež sťažovala, že za minulý mesiac nechala v lekárni vyše 60eur. A dieťa má už mesiac doma!!! Kto toto vymyslel? Veď to je čisté zdieranie ľudí a farmaceutický biznis! Zákony sa dajú robiť aj pre dobro ľudí. Platiť zdravotné, ale keď človek už ochorie, lieky by mali byť zadarmo, lebo si už dakedy myslím, že to lekári predpisujú len preto, aby sa DAKTO nabalil. Tu nie je reklamácia??? Veď aj u lekára som klient!:((
Ťažké reformy!!! Pre koho vlastne???
A SESTRA je ďalšia sestra, ktorá je naozaj zdravotná sestra tak som jej povedal ako sa tu na ne kydá. Asi preto viem o tej tematike dosť! Keďže sme všetci ZDRAVOTNÍCI!!!
:-DDDDD
tak toto je zabité o))))
mila catherin, pozri si tie ciselka pod svojim nickom, tie znamenaju IP adresu, ak vies, co to je, cize vy tri ste jedna a ta ista osoba.
Catherin je segra, vy barani!
aj SETRA! je catherin, aj Tuky je catherin, no zabava je to tu velka prevelka.
O povysovani sa tu nebola rec, len ty si nejaka zakomplexovana...
pocuvaj tuky. pre tvoje dalsie pobavenie ti poviem, ze zakladku mam davno za sebou...aj VS, ale to nie je podstatne. a to moja si nechaj pre ine, my sme spolu husy nepasli. nechapes zakladne suvislosti, o ktorych tu farmaceutka pise. staci citat,rozmyslat a pochopis. dovi dopo.
No to asi sotva!
Help, mas pravdu, je to catherin, tak sme sa dobre zasmiali a mozeme ist dalej :-D
Farmaceutka, nepovyšuj sa nad sestrami dobre??? Som sestra mám vysokoškolské vzdelanie, robím na OAIM už 10 rokov a dovolím si povedať, že vedomosťami a skúsenosťami sa možem rovnať lekárovi ako partner!!! A platom sa Ti rovnať nemôžem!!! Chyba je ťažko vo mne!