Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dukanova dieta

lienka33

Aj ja som citala na stranke kankan,ale tiez som nevedela ako to je stou druhou fazou.Ked budes vediet nieco viac tak napis.

consuellaII

Babenky, ja som tiez hladala nieco viac, ale moc som nenasla, tak neviem, akos a do nej pustit, ked nemam o nej vela info. Nasla som len tu na kankan.sk a do vyhladavaca hore date nazov diety. Potom som hladala na zahranicnych strankach, tak som pisala jednej kocke zo zahranicia, ci by mi mohla poslat tie recepty v anglictine, tak uvidime :)

Precitajte si to na tom kankane, ale nepochopila som, ze ako sa drzi ta druha faza, vysvetlite mi to prosim niekto? dakujem :)

Helus

ahojte baby aj ja by som ju chcela od zajtra zacat,len neviem presne co mozem s cim kombinovat,ak niektora ste uz tuto drzali,hodte sem prosim nejaky maly jedalnicek moc dik zatial.

lienka33

Ahojte,mozem sa k vam pridat?Zaciname zajtra?Viete co mozte v ktore dni jest?Consuella ked vies tak napis,co sa v ktory den moze jest a co s cim sa moze kombinovat a co nie.dik

consuellaII

Len som to trosku nepochopila. Vy kolko kg chcete zhodit? dajme priklad, ze 10kg. Tzn., ze prva faza bude 3dni- kedy je clovek len maso, vajicka, prip.jogurty a pod. druha faza ma mat dve podfazy a kazdu z nich striedat a vydrzat aspon 5-7 dni, ale ukoncit to treba tou bielkovinovo-zeleninovou, takze kolko dni trva ta druha faza?? tomu nechapem. ako dlho chcem? napr. tyzden bielkovino-zeleninova, potom bielkovinova a potom zase so zeleninou, ci ako??

ako ste si to naplanovali vy?

purblanka

no vieš,ja sa hanbím behať:)ale mam doma leg magic,pružiny na brušáky,činky,švihadlo-aj vibratone.Ale už som tak zlenivela,že používam len leg magic,ale len velmi málo.