Dukanova dieta

sosky

ahojte. s nadsenim si citam vase forum. som si prave kupila knizku Dukan Diet. je fakt super podrobne pisana a k dispozicii su aj recepty na www. amazon.co.uk hlavne pre tych co ziju mimo SK. od prveho sept chcem ju zacat, tak kto sa prida ku mne?

vejva

Podla mna ziadna dieta nieje zdrava vsade sa treba obmedzovat v niecom.Najlepsie jest vsetko na co mate chut len v malych davkach a castejsie a hlavne zdravsie veci ale cokolvek aj sladke mozete ved aj to telo potrebuje nie?Z jednej horalky napriklad kazdy den nepriberete snat 100 kg ci??

zdravie111

preboha, len to nie...v ziadnom pripade sa nepustajte do tejto diety...hrozi vam obrovsky vyzivovy deficit
nepochybne schudnete, kedze prestanete miesat sacharidy s bielkovinami ale vobec to nie je zdrave

s takym obrovskym podielom zivocisnych bielkovin dospejete akurat tak k infarktu, cukrovke alebo inym chorobam

ovocie a zelenina su zasadne zlozky potravy a ak ich takto obmedite, vypomsti sa vam to...vazne ludia, nehazardujte so svojim zdravim

duky

v 1.faze:
-dusene alebo grilovane maso,ryby
-chuda bravcova,morcacia,kuracia sunka a pecienky ci rozne vnutornosti
-vajcia,najlepsie len bielka(tie mozes neobmedzene)
-vsetky nizkotucne mliecne vyrobky
-koreniny,bylinky,cibula,cesnak,horcica,kecup bez cukru,sacharin
-existuju rozne jednoduche recepty aj na pecivo z ovsenych otrub,ktore pocas diety mozes konzumovat...
v 2.faze uz pridas aj zeleninu a striedas bielkovinove dni s bielkovinovo zeleninovymi...
v 3.faze uz pridas aj chlieb a nejake skrobove jedlo
v 4.faze jes vsetko,len jeden den v tyzdni si das cisto bielkovinovy den

Helus

Duky mozes nam tu napisat 1 dnovy jedalnicek pre vsetky chudnuce dievcata,je nas tu dost,a verim ze to bude dobra inspiracia pre vsetych.teraz som si vsimla ze leti Dukanova dieta svetom,ona bola len v Polstine,a teraz uz je aj pekne v Slovencine.

duky

Mne osobne velmi pomohla Dukanova dieta,v ktorej sa clovek nemusi na mnozstve jedla obmedzovat,len dodrziavat par zasad...A kto sa chce naucit zdravo stravovat,tiez mozem len odporucat.A konecne som objavila aj slovensku stranku,kde sa o nej pise a kde je Kniha navstev-diskusne forum... www.dukanovadieta.com

Bronislava

Dobrý deň,
mám skúsenosti s Dukanovou diétou. Počas tehotenstva som pribrala 26 kg. Zatiaľ som pomocou Dukanovej diéty zhodila 16kg a ešte mi zostáva 10kg. Mám vlastnú web stránku, kde akurát chudnem s čitateľmi, takže kto chce chudnúť so mnou a mať viac informácii a receptov, tak sa môžete pozrieť na www.bbgastronomia.com
Bývam vo Francúzsku, kde je táto diéta veľmi moderná.Poznám veľa ľudí, ktorí s ňou schudli a bez hladovania! Mám niekoľko Dukanových kníh, takže postupne budem uverejňovať rôzne recepty, hlavne dezertov, to je asi pri diéte najťažšie...
Ak sa ku mne pridáte, držím palce a dajte vedieť, ak sa aj vám podarí dobre schudnúť.
Krásny deň,
Bronislava.

marienita

ahojte babenky.....pracujem ako opatrovateľka a chcem skúsiť túto diétu...len je tu problém s varením , čo mi odporučíte, ako začať....???? varenie je zrejme potrebné pri tejto diete......dakujem

vierockar

Ahojte baby,

pridavam sa do skupiny od zajtra chcem zacat dikanovu dietu... mam jednu otazku kolko krat denne sa moze jest a v akom casovom intervale... dakujem Vierka