kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
nie si sprosty, clovek niekedy dokaze odpustit a zabudnut na vselico...ked pocuva aj srdce, nielen rozum.je uz vela hodin, takze zelam dobru noc. a nerozmyslaj nad somarinami. nadej zomiera posledna.
viem že som sprosti ale laska je volakedy slepa
viem že som sprosti ale laska je volakedy slepa
kebi si mala pravdu ja dufam v to ale neverim aj ked ma podviedla viem jej odpustit
olgy mozno este nic nie je stratene,netreba sa vzdavat...mozno pride k rozumu.nemal by si travit cas sam, ale radsej byt s priatelmi, s rodicmi,aby ti tieto smutne myslienky az tak velmi neublizovali
pišeš trpezlivy už je to 8 mesiacov pokym bola uste u rodičov ok ale teraz to zašlo daleko a jej matka to podporuje tak aky davaju priklad detom
vieš aku som mal volakedy hut žit smial som sa radova srodinov od kedi odišli všetkosa mi kazi nič ma nebavy a ani sa neviem už shuty zasmiat kebi som mal is ju hut aspom podviest ale neda sa no lubim ju a ked tu pohopito ono vie očom to bolo ako som ih miloval ale potom bude neskoro pre nu
bud trocha trpezlivy s tym sudom, ked si sa odvolal, tak to sud musi presetrit cele este raz....to netrva ani den ani dva. alebo skus sa ist osobne spytat na sud, ze v akom stadiu je ten tvoj pripad, urcite ti poradia aj teraz, tak ako ti poradili aj minule.nerozmyslaj o smrti, sposobis bolest svojim detom a o rodicoch uz ani nehovorim...to si urcite nezasluzia.
nie s pravnikom osobne na sude mi poradili čo mam aj napisat povedal som že su zmanipulovane z jej rodinov a povedali že mam to dat prešetrit psihologom maju aj dety a prešlo 5 taždnov a nemam ešte odpoved a nad tu slučku premišlam dlhšie deti boli mile ku mne ateraz sa spravaju ako kebi som nebol ih otcom tak preto ta slučka nemam pre koho žit ale to taka depka pride každi den dnes druhy neviem čo bude zajtra
pocuvaj olgy, ked niekomu rozbijes papulu, tak si narobis akurat zbytocne problemy....ublizis mu, bude ta tahat po sudoch a na deti naozaj mozes zabudnut.a na slucku pekne zabudni. hadam by si taketo nieco nespravil svojim detom, preboha.pekne hlavu hore a bojuj.ved si chlap.....pises o odvolani na sud...radil si sa o tom s pravnikom?