Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

lulaaa

1. ta ma vysku asi 170 ako aj ostane a ma asi 50kg
2. ma asi 57kg
3. ma okolo 70kg

sranda, ze iba zeny tu rozpravaju co sa paci muzom:D ja by som to radsej nechala na ich vyjaderenie

romanticka

sybi :
Napisala som,ze tie dve - 1 a 2 maju okolo 50kg.
Podla toh ako pises Ta odahujem na jednicku minus nejake to kilo.

beskyd

:D tieto debaty o zenskej krase su dalsim dokazom ako sa ludia nechaju ohlupnut modnym priemyslom. cele starocia bol ideal zeny taky, ze zena mala kypre tvary, bola obla a okruhla. len poslednych 50 rokov modni navrhari zistili ze sa lepsie siju handry na zeny ktorych kosti su sotva obalene kozou, nie to este masom. nuz a tak sa zacala masineria a praca s prefernciami ludi, brainwashing cez casopisy, reklamy, filmy, media. chorobna chudost odprezentovana ako ideal esteticna lebo niekomu treba na svoje modely vesiaky a modelky maju akoze reprezentovat vzor krasy. okrem toho zdrava zena si dnes ani poriadne nema co kupit na seba lebo vsetky odevy pre zeny su ako pre 12 rocneho chalana, teda sa navodzuje dojem ze su tlste a maju chudnut. pritom cele starocia by dnesny ideal tej akoze krasy bol povazovany za neduzivy a chorobny zjav. nuz a nakolko zeny sa v zaujme vlastneho zabezpecenia potrebuju pacit co najvacsiemu poctu chlapov, chudnu do nepricetna, pchaju si prsty do krku, rataju kalorie, sutazia medzi sebou ktora je chudsia a teda akoze krajsia. je to take jednoduche, ludom staci natlacit do hlav "pozrite, toto je spravne, budte taki".. a ked to pocut vkuse tak to kazdy berie ako neochvejnu pravdu, ludska konformita a potreba nasledovat autority. nabozenstvo, moda, hudba, politika, uplne jedno, ludsky vkus sa da tvarovat hadam lepsie ako plastelina.. v zaujme zisku samozrejme:) inak s tym zenskym idealom existuje asi este jedna rovina.. rola zeny v spolocnosti.. ked boli slova "zena" a "matka" nerozlucne spate, aj sa ziadalo aby mala zena vyrazne zenske tvary predstavujuce materstvo. dnes zena tuzi po kariere rovnako ako muz, s tym je spojena menej zenska vizaz, uz nehovoriac o zenskej makkosti, laskavosti, neznosti, to dnes nie je ziaduce.. v biznise a na pracoviskach. a tak to potom aj vyzera.

romanticka

Stihle baby maju podstatne menej komplexov ako tucne.
Teda pokial nema baba 45kg a vsade jej trcia kosti.
A myslim si,ze stihle baby urcite tucnym nezavidia a nikdy by sa nechceli trapit cvicenim,obmedzovanim stravy ...

aluska1

nie ten prispevok som si necitala, az teraz

proste nemam pocit zo svojho okolia ze kazdy chlap chce taku chudu babu, prave naopak..a to mam teda dost kamaratok

sybi

alus..
mna by ani nenapadlo niekoho nazvat vychrtlina kostry
a precitala si si moj prispevok 21.31????
asi si nepochopila co som chcela povedat
nevadi

aluska1

podla mna stihla baba vyzera inak ako hentie 2 kostry

mam vela kamosiek co maju taku postavu ako ta 3 a maju dlhorocne stastne vztahy a s peknymi chalanmi
nie kazdy je na vychrtliny