Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

maria15

ziarra vystihla si to presne..každá pomaly chudne...tak samé reči typu...ach aká je tá jednotka vychrtlina...čistá závisť...

seximan

Takze 1 a 2 maju skoro identicke postavy,jedine 2 ma vacsie prisa a 3 je normalny typ baby.
Toto je tucne dievca :
1.bp.blogspot.com
a
www.lopalop.com

Takze ta tretia ma super postavu,je krasna.

0vecka

no nevim ked pada chuda a nieje podvyzivena tak podla mna v pohode lebo pada mensia vaha trosku tuku moc neochrani pred zlomenim.... niesom expert ale tuk chrani skor pri narazeni nejakeho klbu alebo tak ... ja len poznam jednu co je medzi 2-3 akoze fakt 3 len nema taky velky zadok a ta je neznicitelna co sa vydrze tyka :-D

lost

No hej obe by mohli prejst velku cestu :)

Len ci to nema nevyhodnejsie, naprilad taka priliz stihla, ze si lahsie nieco zlomi napriklad, v porovnani s baculkou ktora ma relativne dobru ochranu kosti, ale na druhu stranu musi "nosit" tu ochranu, ale na tretiu stranu moze mat vela energie :D