Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

sybi

romanticka
..ale len vaha vyska...no ok nemusis len som potrebovala vediet ked som ja tie svoje pisala ...sakra .. :(

romanticka

M.P. . Tak to musis mat velmi velmi tazke kosti.
Ver mi,ta kamoska ma viac faldikov okolo bruska a mozno o 2-3cm silnejsie stehna a vazi 70kg.

romanticka

Mam jednu kamosku,ktora ma 167cm a vazi 52kg a vzdy hovori ako strasne vyzera,ze je tucna,ma siroke boky ...
Ked sme sa raz uprimne rozpravali,tak mi povedala,ze potrebuje pocut,ako super vyzera,aka je stihla,preto nam to vzdy dookola opakuje :-)

M.P.

ja to hodnotím podľa seba... že mám tu spomínaných takmer 80 kg, ale zďaleka nevyzerám tak ako baba na obrázku 3, ktorej tipuješ maximálne 65 kg.

ale inak, ja som vždy bola ťažšia ako rovnako vysoké a viac pri sebe baby odomňa takže možno mám skreslený názor na to :)

ale fakt tá baba na obrázku 3 má podľa mňa o hodne viac ako 65 kg.

inak, toto je samý retuš a pozliepané foto, podľa mňa ju až moc rozšírili... nesedí mi to telo k jej hlave.

a čo sa týka toho či som videla 90kg babu v spodnej bielizni... videla...seba keď som pozrela do zrkadla, keď som vážila 86 kg a aj tak som mala ďaleko ku babe na obrázku číslo 3.