Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

sybi

...myslis ze sa to len hovori.....aby mal za co chytit...
mozno aj ma za co chytit a stale sa obzrie po tej stihlej preco?
.. potom nas kritizuju a .......

leskilla

Tu sa ukazalo, ze vacsine sa nepacia plnsie tvary, ze to su len kecy....kedze vacsina pise dvojku....to len tak sa hovori, ze muz by chcel za co chytit, ale aj tak kebyze si chlap a vybrat medzi 2 alebo 3 (podla krasy)tak jednoznacne vybere 2....

sybi

a myslite si ze len baby plnsich tvarov maju komplex ???

nie aj my stihle ....

tak moc tuzime po.....

vacsom zadku
plnsom dekolte
silnejsich stehnach
preto cvicime aby sme tam co to ........
a i napriek tomu sa mi pacia stihle tak co stale ....... :(

Natty23

stredna slecna je mi najsympatickejsia a podla mna ma aj najkrajsiu tvar...prva zlava ma najkrajsiu postavu ......no a dievca na pravo neviem do tvare celkom zlata ale podla mna to su uz poriadne "kypre" tvary...ale to je otazka vkusu :)

macka26

mne sa najviac paci 3ka. je kypra. ale nie tlsta. ma najkrajsiu tvar. ide z nej nieco prijemne. ma proporcne najvyrovnanejsiu postavu.. teda aspon podla mna

beskyd

najlepsia je ta najkyprejsia co sa postavy tyka, ale do tvare su vsetky umele ako keby boli vyrobene pocitacom. aj ked zase to dnes asi nikomu nevadi, skor naopak.

klara5

druhá je super a tretia aj ked ma to kilečko navyše je tiež super, ma to pekne rozložené a aj tak je kočka a nie´je taká kydaňa z nej