Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

sybi

ja netvrdim ze 3-ka je tucna a pod ....
ved ked je ona spokojna tak ok
ale preco utocite na 1-ku pokial je spokojna ...kde je problem
romanticka a hodnoti sa aj tvaricka ? :)

romanticka

Tak ako 55kg asi nie :-)
A kolko merias?
Moj nazor je,ze stihle baby su stastne,ze su stihle,pokial ako som napisala nemaju 45kg a trciace kosti.
Poznam pripady ked stihla kamoska hovori tucnejsej kamoske : vyzeras super,naozaj mas krasnu postavu,nemas sa za co hanbit.
A pritom si mysli : keby som tak vyzerala,tak mesiac nic nejem.
Takze asi tak co sa tyka komplexov stihlych.

beskyd

sybi, skor mam pocit ze su to preteky za vychudnutostou nez za zenskostou:) ale ako vravim, treba sledovat trendy lebo vas ta konformna masa spomedzi seba vytlaci a este vas budu ohovarat:))

romanticka

Ked sa na to pozrel moj kamarat, sexi kamarat, vysportovany,ziadny pupkacik,jeho vyjadrenie bolo 1 a 2 maju maximalne 55kg.A 3 keby dala dole 3-4kg tak je z nich najviac sexi.

jajka001_

ta v strede ma uplne normalnu postavu. beznu. mohla by si sem tam zacviciť.
ta prva je moc chuda asi to prehana s cvicenim a nejedenim. ale je so sebou spokojná.
a ta tretia ma nadvahu. teraz je to mozno bezna postava, kedysi boli ludia stihlejsi. before mcdonald.

romanticka

sybi : Asi by Ti vadilo keby si vyzerala ako 3,kedze jej hadas 80kg.
No ale aj take dievcata musia byt na svete,a to nemam 80kg,ale proste mam pocit,ze by sme nemali strpcovat zivot tucnejsim. Aj silnejsia baba moze byt atraktivna,sexi :-)