Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zajačik teddy do bytu

Príspevok v téme: Zajačik teddy do bytu
beba12

ahojte.Chcela by som vedieť ci niekto chova takeho zajacika.Alebo nejakeho podobneho.Strasne sa mi zapacil, a ze vraj sa naucia chodit na jeden zachod a nerobia bobky inde...ako sa da naucit aby nic neobhryzali, myslim skrine a stolicky a pod...ze vraj su velmi pritulne ako psiky, len neviem kde konkretne zohnat takaaeho kralika, aby nenarastol velmi velky
take nieco by som chcela ako tento : www.teddy.kx.cz
a tu uz je dospely..neda sa odolat

cajik

no cikat chodi do rozku, a bobkuje kade-tade ale viacmenej bud tam kde papa (kde je miska), alebo do rohu.

hmmm mozno hej mozno mu davam vela papat. predchvilou som si vsimla, ze co som pozerala na nete ze davka jedla 1-2 pol. lyzice toho krmiva je na dospeleho zajka. ale seno by mal mat stale plno,ze ? lebo zevraj je pre nich nebezpecne mat prazdny zaludok, tak ked sa mu minie, hned mu nasypem nove.

tak mu dam asi menej papat, nechcem aby bol prezraty, to som ja len sa bala aby nebol hladny a nezomrel :D a taky je vychudbuty.. ale este ho mam len treti den

dobra vila

cajik, ano, oni si zvyknu presuvat veci :).
Pocuj, nedavaj im az tak vela papat, mam dojem, ze ho troska prezieras, mozno ti aj preto tak vela bobkuje. akoze on ti bude bobkovat stale, ale nekrm ho non-stop (minulo sa mi, tak mu dam dalsiu varku...chapes). Davaj mu napriklad ranajky (mrkva, seno) a veceru (trocha semiacok, seno, kus jablka) a hlavne pestru stravu.
Ak sa ti nauci cikat a bobkovat najma do nadobky, nebudes mu musiet klietku menit casto. Ja to robim 1x do tyzdna. Ked nevedeli pouzivat zachod, tiez som ich menila castejsie... Ono sa stane, ze im vycistim klietky a na druhy den to maju nabobkovane a to dost :-/. Ale ked ti nebude curkat hore-dole, tak to neries... lebo bobok nesmrdi, moc ano! A to by si nevydrzala...men im castejsie iba toaletu. Cistit klietku kazdy den, to by si ani nezvladla. Nasyp mu riadne vela pili a dovi :D
A ze vela pije??? Tak to mal presne moj zajacik nedavno!! Zacal mi pit o dost viac ako zvycajne, netusim... Troska som mu obmedzila prisun sena, lebo po sene zajaciky velmi smadnu... to si vsimnes... mrkva, jablko, supky, zelen, pupavove listy... to vsetko obsahuje stavu, ale seno je suche a smadi ti ho, to preto. Pit mu neuskodi, len bude vela cikat :D

cajik

No ja to nechcem zakriknut, nie ze sa tesim predcasne a zacne mi tu robit bobky potom, lebo ma trafi slak :)

Kupila som ho v obchode, lebo som nevedela najst ziadny inzerat, ziadneho chovatela, a uz sa mi nechcelo cakat :D vosla som do obchodu a akurat dostali malych zajkov, tak som si jedneho hned vybrala, a som stastna.

Ale nemali zajaci zachod. Skusila som mu dat taku misku co sa dava pod kvetinac, do toho rohu kde chodi kakat, ze ci to bude pouzivat ako zachod, ale hned tu misku vyhodil prec :DDD normalne ju zubami preniesol na druhu stranu klietky.
A tvoje tiez robia tolko vela bobkov ??? lebo som si myslela, ze ich bude menej :D ale to vcera vecer som pekne vycistila klietku, a rano uz spinava a teraz je tam tolko bobkov ze konec, to musim teraz asi kazdy den ich davat prec, ze ? ach jaj

dobra vila

nex - pozeram, ze ju dali spat do sexuologie :D. Ale preco ju potom odtial prehodili sem??? A teraz je zas spat tam... lol

dobra vila

Cajik, super citat po tebe tieto riadky, sa sklebim na monitor, ako to citam :P.
No, s tym kakanim este pockaj, mozno to na neho este pride :D... ale nie, neboj, snad nie, ale robis to dobre, ze si moze kedykolvek skocit do klietocky, moje maju otvory zhora. a kde si ho nakoniec kupila? U chovatela, ci v obchodiku?
Inac akeho mas psika?