ahojte.Chcela by som vedieť ci niekto chova takeho zajacika.Alebo nejakeho podobneho.Strasne sa mi zapacil, a ze vraj sa naucia chodit na jeden zachod a nerobia bobky inde...ako sa da naucit aby nic neobhryzali, myslim skrine a stolicky a pod...ze vraj su velmi pritulne ako psiky, len neviem kde konkretne zohnat takaaeho kralika, aby nenarastol velmi velky
take nieco by som chcela ako tento : www.teddy.kx.cz
a tu uz je dospely..neda sa odolat
Zajačik teddy do bytu
...priznaj sa, ze davas zajkovi sedativa :)
hehe :) no ale ten moj je inak genialny. tu mi beha po izbe a este sa ani raz nevykakal ani nevypisal, a to uz bol von peknych par hodin dokopy. nechala som mu otvorenu klietku, takze si kedykolvek moze skocit dnu, napapat sa, alebo spravi potrebu :).
no neviem cim to je, ja ani neviem definovat tu vonu, davam mu este trosku jablcka. a zatial mi ani nic neokusuje. teraz si tu beha jedna radost, jak sa tesii :)
no a havo, stale ho chodi obzerat, niekedy na neho steka, ale zajkovi je to uplne jedno.
jezis, prave som videla ako skocil do klietky a zjedol tu jednu granulu co je akoze podstielka :DD salenak
..zajacik patri do postielky, alebo na pekac :)zober si opusteneho kocurika do opatery :)
cajik, jj, robis to genialne! :D
Myslim tak, ze seno im papat daj kazdy den, ak je mozne. Nemusia ho mat v klietke (lebo niekedy ho moji udupu a uz nezjedia, fajnovky :D, tak sa im rychlejsie zaspini klietka), takze im zvyknem tak, ze rano im dam nejaku mrkvu a trochu sena, a vecer im dam seno a semiacka/suchar/alebo nejake ovocie.
To Cats Best su granule, ktore ked sa nasiaknu mocom, az vtedy sa rozpadnu na taku pieskovu formu.
Sladko? Tak to bud rada :D. Neviem...co mu tam davas? Nie je to tym? alebo nedavas mu nieco take sladkaste jest? Netusim... mojim vsetko zvycajne vonia ako seno, alebo ako trava :D. Ale ked im dam na mriezku taku tycinku pozliepanu (da sa kupit vo zverimexe), ze ma na sebe zrniecka a rozne susene ovocia atd.. tak to rozvoniava jedna radost.
Inac, aj moji spinia vo vlastnej klietke niekedy pomimo... A hlavne, niekedy zvyknu hrabat, alebo skakat, takze je to potom po celej klietke :D. Ale ak si mu kupila toaletu, on sa ju po case nauci pouzivat a bude spinit skor tam, preto si uvaz, co do tej toalety das, nebudes ju musiet menit, aj ked do nej nacikaju/nakakaju, lebo to vsiakuje smrad... Samozrejme, ked to uz bude plnsie, tak to vymen. Ja im zachody menim castejsie, ako piliny... piliny maju zvycajne ciste, to iba ten moj mensi trulko je taky trulko, ze si niekedy ocika este aj piliny! S nim mam vacsie starosti, s druhym vobec.
Ja, a ta redsia stolica... neviem, podla mna aj to sa mu ustali... neviem si spomenut, ked boli moji mali, aku mali :P. Ale davaj im klasiku, prisun sena kazdy den! A niekedy im daj nejake suchare, banany, jablcka, semiacka, pupavu zboznuju... pupavove listy ak natrhas, zje to behom sekund!
joj ja furt daco zabudnem :)
este ze : je to tak spravne, ze mu davam rano a vecer cca polievkovu lyzicu tej zmesi pre mlade kraliky, a po cely den ma k dispozicii seno plus vodu ?
a ta podstielka, kupila som mu take tie granule co vsiaknu do seba moc, je to dobre ? ja som si myslela, ze macaci piesok je normalny piesok..
a ono to tak zvlastne vonia, nesmrdi, ale tak zvlastne sladko mi vonia ta jeho klietka.. neviem od coho to je
ahoj dobra vila :) kupila som si zajacika baranceka a je uuuuuzaaaasnyyy :) vobec nerobi bobky po izbe, ked ho pustim.
a to kedy sa nauci kakat na jedno miesto v klietke ? lebo on si niekedy nabobkuje aj tam, kde ma kobercek. a niekedy ma take redsie bobky, nie gulicky ale take redsie no :/ to preco?
a ako casto si ty svojich cistis ? lebo moj tam ma uz po jednom dni tolko bobkov po celej klietke, ze mozem vymenit celu podstielku..
ZAJACIK NESMRDI! Ako mozes smrdiet, ked ho budes udrzovat v cistote? Je to ako s ludmi, ak sa neumyjes dva tyzdne, tiez budes pachnut, alebo lepsie povedane, ak si nevymyjes veci dva tyzdne a budes ich stale nosit, tak budu pachnut tvoje veci a od nich aj ty!
Smradlavy zajac je vizitka jeho pana. Zajacik ako tvor nesmrdi, naopak je vonavucky, male paperie hunate, ak ho vsak budete udrzovat v necistote, tak mu samozrejme klietka bude pachnut a tym preberie ten pach aj zajacik. Smrdlavy zajac neexistuje, iba hlupy pan, tak vam poviem...
Sty raz hovorim, ze ak mu kupite do zachoda nieco ako Cats Best, u mna konkretne iba to! Tak to je najlepsia vec, lebo to vsiakne smrad! Keby ste tam mali piliny, tak ich mozete vymienat kazdy druhy den!
Kupovanie po dvoch neodporucam, to su 2x take starosti a vydavky (mali by byt v dvoch zvlast klietkach inac, aj moji su tak), ja mam dvoch a najradsej by som mala iba jedneho, avsak uz lutujem dat jedneho prec, lebo neviem, do akych ruk by sa dostal.
ak vie cikat na jedno miesto tak super no ten jej cikal ako chcel on tak neveim aspon to co som kukala ked som sedela.Ale ak budes aj casto menit piesok tak preco nie guliky sa v pohode zbieraju a s kupanim no on cisto ako zajko nesmrdel