ahojte.Chcela by som vedieť ci niekto chova takeho zajacika.Alebo nejakeho podobneho.Strasne sa mi zapacil, a ze vraj sa naucia chodit na jeden zachod a nerobia bobky inde...ako sa da naucit aby nic neobhryzali, myslim skrine a stolicky a pod...ze vraj su velmi pritulne ako psiky, len neviem kde konkretne zohnat takaaeho kralika, aby nenarastol velmi velky
take nieco by som chcela ako tento : www.teddy.kx.cz
a tu uz je dospely..neda sa odolat
Zajačik teddy do bytu
zdravim :) neviete nahodou co dat zajkovi, aby sa mohol hrat ? lebo ma nic nenapada a lopticky a ine hracky ignoruje :).. tak aby sa nenudil
Ked sa boja? Ja som to citala tak, ze zajaciky dupne, ked je nastvany :P. A na mojich sa to evidentne hodi :D
Nemozes sa cudovat... ty byt nim, vedela by si celu noc sediet bez pohybu, aby si nerobila ramus? Zajacik spi mozno 2/10tiny z toho, co ty... nemozes ocakavat, aby bol ticho... predstav si, keby si ty musela iba pat hodin sediet potichu...dokazes? Kazdy den :D
neviete mi niekto poradit, co mam robit, ked zajac kazde rano skrabe do klietky, bucha, a robi STRASNY ramus ? :( nemozem ho dat inde.. je to velmi neprijemne, a nemozem spat :( zacne tak okolo pol 5 rano a trva to neustale, skusala som uz vsetko mozne, ani zakryt ho dekou nepomaha
Dakujem :D mne sa uz aj zda ze ci neni trochu tlsty. budem mu davat naozaj menej zrat. Hmm neviem ci ma dlhe nechty, ale nezda sa mi. A este sa chcem spytat, treba ho naozaj ist dat zaockovat ?? aj ked s nim nebudem chodit nikde von na voditku??
A neda sa im nieco kupit na zabavu ? ja som mu kupila lopticku, ale nezajem :D dala som ju psovi potom.
Nebude mu na balkone zima ??? to je celkom dobry napad :D Moze tam byt celorocne ?
Vies co, ja som zo zaciatku mala tie granule asi na pol klietky, cakala som kym zacne chodit kakat do jedneho rozku. Postupne som tu cast s granulami skracovala, a zacal kakat uuplne vsade, aj na kobercek, len tak zo dna na den. Vcera som mu dala zachodik, a kupodivu chodi uz len tam ! nerozumiem tomu. mozno je to tym, ze som mu dala ku zachodu do misky seno (este nemam jaslicky). ale to je tak, mozno za dva dni bude kakat zas vsade. a napr pocikal mi kobercek v klietke, co predtym tiez nerobil.
P.S: do izby mi vobec nekaka, odkedy ho mam. no mozno tri bobky pustil v jeden den. Inak nic. Mam ho pusteneho aj par hodin a nepisa ani nekaka mi po izbe :D aspon ze tak, lebo to by som uz mala nervy v kybli