Ahojte, píšem diplomovú prácu na tému psychosociálne dopady porúch príjmu potravy a preto sa na Vás obraciam s prosbou, či by niektorá z Vás nebola ochotná odpovedať mi anonymne na pár otázok a tým mi pomôcť získať potrebné údaje. Vopred ďakujem a v prípade záujmu a ochoty ma kontaktujte na miroslava.ballova@gmail.com.
odpovie mi niekto na pár otázok?
Máš pravdu, chalan sa skôr otočí za štíhlou kočkou, ako tou, čo je "priemerná". Ako píšeš, že sa ti nedarilo v podstate nič dokončiť, darilo sa ti plniť každodenné povinnosti v škole?
Môžemm sa ťa spýtať či si dopisuješ aj s inymi babami, ktorým kladieš tieto otázky?
DIDI a mozesm sa ta esete spytat ze z kolkych KG si zacala chudnut?? ja som z 58 na 48 pri vyske 166cm...to asi preto som ju stratila
MOžno aj áno. Ale chalanom sa vždy pačia štihle baby.A možno som nezvladala vzťahy , lebo mi narušali môj režim. Nebola som schopna nič v podstate dokončiť. Vždy to bolo z mojej strany kto ukončil vzťah a nevedela som to vysvetliť ako a prečo už toho chalana nechcem.
myslíš, že to bolo tým, že si prechádzala ťažkým obdobím?
ANo mala som niekolko vzťahov ale nevydržalo to dlho.
Počas týchto problémov si mala nejaký vzťah?
Spočiatku to bolo iba cvičenim, ale potom som vynechavala najprv ranajky a potom aj neskôr večere. Dosiahla som tym vlastne že sa stiahnul žaludok. A aj v lekarni som si kupila raz tabletky na chudnutie. Ale tie som moc nebrala , myslilm si že tabletky na chudnutie nemaju žiaden učinok.Je to len reklamny ťah. Skôr som len vynechavala tu stravu.Vlastne som vynechavala všetky živivny, ktore by malo telo brať a nie si to odopierať. Dnes to už viem A myslim si že by som sa už do takeho stavu nedostala. I ked teraz važim 50 kg. Ale citim sa v pohode. Myslim si že to je normalna vaha.
Len Cvičením si si znižovala telesnú hmotnosť, či si využívala aj iné spôsoby?
Ja by som to povedala tak že my sme s kamoškou chudli tak individualne. Nehovorili sme o tom že či cviči alebo chce schudnuť . Prišlo to tak samo. Ja som s tým začala sôr. Ona tak postupne za mnou.