Ahojte, v poslednej dobe som skrz roboty dosť vyčerpaná, občas mám pocit, že už nevydržím takto ťahať, niekedy sa samovoľne rozplačem... možno to niekto pozná. Len by som sa chcela spýtať. Už dávnejšie som brala Sedatif PC. Rok som ho nebrala, ale teraz, ked mám také stavy, tak si ho dávam. 3x denne dve tabletky, tak ako píšu v príbalovom letáku. Len mi nevie niekto poradiť, ako dlho sa môže takýto homeopatický liek užívať? Určite ho nechcem užívať nejak extra dlhodobo, len pokým neprejde hektické obdobie.Ďakujem
Sedatif PC
Prečítaj knihu Anthony Robbins
PREBUĎTE SVOJU VNÚTORNÚ SILU
Je to návod ako sa zbaviť príčin a nie dôsledkov problému. Pôsobí to rýchlo, ale treba ju prečítať celú, aj keď je dosť hrubá.
sedatif je HOMEOPATIKUM!!! - placebo efekt jak vysity... liecive latky sa v nom nachadzaju v tak zriedenych mnozstvach, akoby ste do Atlantiku naliali za pohar malinoveho sirupu, zamiesali a potom si odpili a cakali ze ucitite chut malin :))) takze navyk urcite nehrozi (iba ak psychologicky)
mne sedatif celkom pomohol,najma je tam lubovnik bodkovany ktory ma sedativne ucinky.ale lepsia by bola vacsia koncentracia lubovnika.a tiez stress b
a ten sedatif vam niekomu pomohol? ja som dost psychicky vycerpana,z prace,priatela,mam depku,ale nie tu klinicku...ale tam sa nechcem dostat...som uzrapena,zle spim,tak dufam,ze t trochu zaberie,aj ked velka cast prace je na mne,aby som sa citila ok
Teraz je uzávierkové obdobie, najťažšie 4 mesiace v roku...aaaaach...
Najťažšie obdobia sú jar a jeseň.
via, Fevarin som brala dva mesiace len kvôli tomu, že potom som už k doktorovi nešla, kvôli práci...ale ako skoncia uzávierky, idem k nemu, lebo viem, že potrebujem pomoc...
ahoj uzkostliva,ja som kedysi davno tiez brala fevarin,len mi nejde do hlavy preco si to brala len 2 mesiace,to je dost kratko.co sa tyka sedatifu-tiez som skusala-nepomohol,zialbohu.uzkosti sa velmi rady vracaju a pokial to presiahne normal,homeopatika ti asi mozno moc nepomozu.z vlastnej skusenosti by som radsej zostala pri tom fevarine..homeopatika mozes brat mozno do nekonecna-p´rave preto ze asi nepomahaju-tak ako by sme mozno ocakavali..