cawte vsetci. ake pripravky pomozu aby vlasy rastli rychlejsie??? ake s tym mate skusenosti??? co ste pouzivali vy???
Rychlejsi rast vlasov
čo som počula tak vacsina ludi co pouzivali Dixi si chvalili tam neviem no
heatherka: presne o tom som hovorila, ze vlas ani zrazu nemusi rast ako o dusu, staci ze je zdravsi a rastie "lepsie" alebo ako to povedat..
inac ten zihlavovy caj co ste pouzivali, pouzivali ste fakt obycajny caj z obchodu? ja som rozmyslala nad niecim uplne prirodnym, ale neviem kde si teraz nazbieram zihlavu, alebo ci sa vobec da nieco take ako susena zihlava kupit.. lebo ta zihlava urcite dodava lesk a pevnost vlasom. ale neviem kde to zohnat
heatherka: presne o tom som hovorila, ze vlas ani zrazu nemusi rast ako o dusu, staci ze je zdravsi a rastie "lepsie" alebo ako to povedat..
inac ten zihlavovy caj co ste pouzivali, pouzivali ste fakt obycajny caj z obchodu? ja som rozmyslala nad niecim uplne prirodnym, ale neviem kde si teraz nazbieram zihlavu, alebo ci sa vobec da nieco take ako susena zihlava kupit.. lebo ta zihlava urcite dodava lesk a pevnost vlasom. ale neviem kde to zohnat
no mozno mas pravdu je mozne ze mam v hlave zafixovane ze ak si vlasy nebudem umyvat s Dixi,podstrihovat ci brat Revalid tak mi vlasy tak rychlo nenarastu ved rast svojich vlasov som nesledovala cely svoj zivot ale poznam a citam tu aj ze x ale x ludom vsetky tabletocky,samponiky,vodicky a ja neviem co vsetko pomohlo tak neviem ci sme vsetci taki blbi alebo na tom nieco bude
na rast som nikdy cielene nepouzivala nejake sampony ale ked mi padali pouzivala som zihlavovy caj aj caj z orechoveho listia a oplachovala som si tym vlasy. pomohlo. vlasy boli aj zdravsie aj krajsie.
aj sa vyzivi vlasova cibulka je podporeny rast. je logicke, ze zdrave vlasy maju intenzivnejsi rast.ale velakrat je to len zdanlive. vlasy jednoducho sa prestanu lamat,maju vacsi objem a preto vyzeraju objemnejsie a tym, ze sa konecne nelamu tak sa ich dlzka nedrzi len na jednom cisle.
cize ked mala vlasy pred tym poskodene a zrazu su vyzivene tak rast sa zintenzivnil. to je vsetko
mozno by si si mohla najst na nete nejaky kvalitnejsi zihlavovy ci brezovy sampon., nemyslim si , zeby prave dixy by tych vytazkov obsahoval dostatok. skor nejaky original bio sampon by bol asi lepsi. ale neviem ci take existuje
Ano Jankaaa v tom mas pravdu
Je jednoduche vlasy namocit vodou vyliat na nich pol litra samponu,napenit,pockat 10 sekund a potom to hodinu splachovat ale ja to tak urcite nerobim potom by som vysledok cakala marne
mozno ti takto vlasy rastli cely zivot, len si to tak nesledovala
mne skor pride nerealne ze ti takto vlasy zrazu zacali rast z tych samponov a vodicky ci caju
Jankaaaaa
Neviem preco ti pride take nerealne ze vlasy mozu narast za mesiac 3 cm ako keby som tu napisala že mi podrastli vlasy 20cm ta 2 tyzdne tak nepoviem ze namietas jasne ale 3 cm mesacne??