cawte vsetci. ake pripravky pomozu aby vlasy rastli rychlejsie??? ake s tym mate skusenosti??? co ste pouzivali vy???
Rychlejsi rast vlasov
Citala som ze na rast vlasov je perfektný Biohar.Kopa ludi co ho uzívali boli s nim spokojni takze teraz sa uz fakt neviem rozhodnut :D asi najlepsie bude pomiesat vsetko :D.Tiez som pocula ze vela zalezi aj od kefy.Vraj by sa mala obcas vymenit a najlepsie su kefy z prirodnych stetin ale to mi pride skor ako blbost no myslim zeby nebolo take strasne vyskusat ......kto vie :D
Zaran
kuk na stranku dlouhevlasy.cz :) su tam super rady:)
lilliiiiii
Vlasy si podstrihujem asi raz za dva týždne ale len trošičku maximálne 0,5 cm.Myslím,že to stačí už aj to mi je ľúto.Viem,že to znie zúfalo :D ale spravím čo sa dá aby som mala čo najdlhšie vlasy za čo najkratší čas
Zaran
treba trpezlivost, ta je na to dobra:P inac ako casto podstrihujes? (a ten zinok je vyborny,mne sa osvedcil,aj na vlasy,plet,nechty je dobry)
Ja asi tiež prejdem na ten Capillan alebo možno na zinok.Beriem Revalid,umývam si vlasy s Dixi brezovým šamponom a dávam si aj Dixi vody na vlasy brezovú,podstrihujem ich ale neviem možno existuje nejaký rýchlejší spôsob ako rast urýchliť,ked sa to vôbec dá.Chcem čo najskôr dlhé vlasy :(((
a co tak aktivator rastu vlasov? trebars capillan,su nan dobre ohlasy na nete,idem ho vyskusat, potom niekedy dam vediet:D
zaran to neurychlis. 3 cm je veeeeelmi vela, viac to uz asi nepojde. skor sa ti zlepsi struktura.
ale urychlit uz nie. to by si bola carodejnica :D
Dakujem Heatherka.
Možno že vyskúšam aj zinok.Mne vlasy síce rastú cca.3cm mesačne ale potrebovala by som to ešte urýchliť pretože mám strih,na ktorý sa vlasy zhruba po lopatky jednoducho nehodia.
mne zinok pomohol akurat na nechty a som som videla az po 3 mesacnom brani.. aaa mne nedalo :D som chcela vediet, ze kolko cm mi vyrastli vlasy presne od 16. juna kedy som si ich farbila naposledy. od vtedy som uz len hennovala a na sediny henna nechyta az tak dobre.
cize od vtedy mam + 13 cm. cize to je pol roka aj 2 tyzdne. cizecca za mesiac mi vyrastli cca 2,18 cm:) pekneee pekne ani som nevedela, ze tak pekne mi rastu :D
bral uz niekto zinok?pocula som ze je dobry na celkovy vzhlad vlasov vyziva,pruznost,objem atd