Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rychlejsi rast vlasov

harbie

V priebehu mesiaca sa naše vlasy predĺžia o 1-1,5 cm. Existuje veľa názorov na to, či je vôbec možné rýchlosť rastu vlasov ovplyvniť alebo nie.Na trhu už dnes môžeme nájsť rôzne prípravky na podporu rastu vlasov. Či už sa jedná o šampóny, špeciálne vlasové kúry alebo vitamínové doplnky vyrobené presne na tento účel. Stačí sa len spýtať a v lekárni vám istotne poradia.Pre zdravé a silné vlasy sú dôležité vitamíny skupiny A, B, E, bielkoviny ako i železo a ďalšie minerálne látky. Zinok tiež podporuje rast vlasov, ale má skôr účinky na vyrastanie nových vlasov pri ich vypadávaní.Okrem moderných kozmetických či výživových doplnkov sľubujúcich rýchle získanie dlhej hrivy existujú aj prírodnejšie spôsoby. Žihľava je už po stáročia považovaná za akýsi „zázrak“, ktorý vám zabezpečí krásne a rýchlo rastúce vlasy. Ak si budete vlasy pravidelne premývať žihľavovým odvarom, budú pravdepodobne krásne lesklé a pružné. Avšak ani tu nečakajte, že vám vlasy porastú ohromnou rýchlosťou.
Jedným zo zaručených spôsobov, ktorý vám dokáže na počkanie zaistiť viditeľný nárast vlasov, je ich predĺženie, ktoré je v dnešnej dobe dobre známe a pomerne populárne, i keď vás vyjde o niečo drahšie. Rýchlosť rastu vlasov je viac-menej záležitosťou genetiky a dedičnosti. Všetky spomínané spôsoby urýchlenia rastu vlasov (okrem umelého predĺženia) môžu síce pomôcť zregenerovať vlasové folikuly, z ktorých vlasy vyrastajú a pri výrazne spomalenom raste môžu odstrániť príčinu spomalenia, avšak určite nečakajte žiadne zázraky.

Mariannka33

vlasy ti nemôžu podráť za mesiac o 10 cm to určite nie. Najviac tak o 3 centimetre ale aj to ked si umývaš vlasy brezovým šamponom, oplachuješ si ich vývarom zo žíhlavy a poctivo každý den masíruješ hlavu vodou dixi brezovou(niekedy aj 2 krát za den). Viem to lebo som si tie vlasky merala a ešte bolo leto a v lete ti rýchlejšie rastú vlasy...

Li_Li

ahojtee...ak chcete,aby vám rýchlejšie rástli vlasy,spravte to,čo ja. aspoň každý mesiac si podstrihnite vlasy približne o 1cm...uvidíte ako vám budú neuveriteľne rýchlo rásť :) to preto,lebo máte poškodené končeky vlasov a štiepia sa a to musí ísť preč-ostrihať.ja som vždy chcela mať veľmi dlhé vlasy,ale aj napriek tomu,som sa chcela dať ostrihať,lebo som chcela nejakú zmenu už konečne lebo mi vôbec vlasy nerástli.ale ten účes sa mi absolutne nepáčil.Chcela som už naozaj konečne dlhé vlasy.zdalo sa mi,že mi zrazu rastú nejako až príliš rýchlo.naozaj,ja som mala za mesiac vyrastené asi viac ako 10cm.napadlo ma,že to môže byť kôli tomu,že som si ich ostrihala a hlavne tie končeky,ktoré sa štiepili.odvtedy si ich aspoň o 1cm každý mesiac podstihávam a rastú neuveriteľne rýchlo. keď som bola ostrihaná,vlasy som mala asi po plecia,teraz ich mám až pod prsiami.:Da taký kus mi narástol iba za 3 mesiace!!!vyskúšajte to a uvidíte ten rozdiel :-)

kikusa12

baby viem cooo pňpomaha staci ked raz aspon raz za tyzden ziete tvaroh strasne to pomaha no aspon uma zza mesiac mi narastli o 10cm

inanitka

bara017 v žiline je ten obchod na namestí na tých schodoch,ved je tam adresa,chi ja som si to tiež kupila že na vianoce takže u mňa už ježiško bol :) a inak ano na noc si to skladaj to by si sa vôbec nevyspala a vlastne načo by si to aj mala,ja to tiež nenosím každý deň,iba ked idem niekam von,na disku,k priatelovi a tak... ani do roboty ich moc nenosím iba sem tam,ved to už bude na tebe ako často ich budeš nosiť,inak ona ti ich vyskúša v predajnui,za skušku nič nedaš ked sa ti pačiť nebudu tak ich proste nevezmeš,len čo musím upozorniť,tie vlasy sú veľmi rovné,ked mi ich ona v predajni nasadila tak to bolo vidieť že niesu moje lebo ja som svoje nemala pekne vyžehlené,ale teraz doma si najskvor svoje vyžehlím,potom nasadím clip in a ešte raz spolu prežehlím nech do seba krajšie zapadnú,preto sa nezlakni že ked ti ich nasadí tak tvoje budú také a hentie také,ved sa porad aj s tou predavačkou,a ak máš vlnité vlasy tak si ich proste nakulmuješ aby boli ako tvoje,a teraz ma napadlo že či majú aj kučeravé clip in to fakt neviem,ja mám iba rovné,tak držím palce nech si vyberieš :-)