cawte vsetci. ake pripravky pomozu aby vlasy rastli rychlejsie??? ake s tym mate skusenosti??? co ste pouzivali vy???
Rychlejsi rast vlasov
pouzivala som klasicky zihlavovy dixy sapon. neviem aky iny zihlavovy vobec existuje. a umyvala som vlasy tak casto ako stale a lupiny sa mi nikdy nerobili, iba pri tomto sampone
asi to nebol az tak kvalitny sampon...alebo si umyvala hlavu moc casto..ked sa ti robili lupiny...
ja som pouzivala zihlavovy sampon,.. sice neviem ci mi z neho rastli vlasy rychlejsie ale zacali sa mi robit lupiny :/
nikto ten čaj ešte nepil???????????,,
Pil už niekto ajurvedský čaj na rast vlasov???
Naozaj pomáha na rast vlasov?????????
Ja si planujem kupit prhlavovy sampon,prhlavovu vodu uz mam a este si budem preplachovat prhlavovym čajom k tomu nejaky dobry kondicioner a masaž hlavy..a uz ked nepomoze to tak neviem :( :(
ľudia mňa ide poraziť :D:D čo to mám s tými vlasmi robiť .. :( potrebujem mať do mája dlhšie vlasy .. teraz ich mám po prsia .. a potrebujem ich mať aspoň o nejakych 115 cm dlhšíé .. :( čo mám robiť hm ? :P
Citujem : "vitamíny sa budú sústrediť na zdravý vlas a nie do vlasu s rozštiepeným končekom." - čo je teda blbosť, keďže vlas je mrtvy material - keratin. (info o tom nájdeš kdekoľvek na internete)
To aky je kvalitny vlas sice zavisi od toho ako kvalitne sa stravujete, ale ovplyvni to len moment pri raste vlasu. Akekoľvek branie vitaminov a mineralov už nemá vplyv na konce vlasov - tie ovplyvni len to, ako drasticky s nimi narábaš a čomu ich vystavuješ. Pravidelné pristrihnutie sa odporúča preto, lebo narušené konce sa majú tendenciu pozdlžne štiepať a lámať a potom je potrebné pristrihnúť nie pol centimetra ale rovno niekoľko cm, aby sa dalej neštiepili - nerozdeľovali napoly. Tak sa vlastne nevieš dopracovať k dopestovaniu dlhych pekných vlasov. Pravidelne zostrihované konce stačí vždy zastrihnúť len na pár mm.
Najčastejšou príčinou prečo sa nám zdá že vlasy "nerastú" je lámanie končekov... keď si každý mesiac dáte podstrihnúť vlasy aspoň o pol centimetra, vitamíny sa budú sústrediť na zdravý vlas a nie do vlasu s rozštiepeným končekom. Čiže vlasy budú vyživované. Budú krajšie, zdravšie, lesklejšie a rýchlejšie podrastú :)) Good luck :P
pepita-to je čo za otázka,?ved si daj do googla rast vlasov.