cawte vsetci. ake pripravky pomozu aby vlasy rastli rychlejsie??? ake s tym mate skusenosti??? co ste pouzivali vy???
Rychlejsi rast vlasov
inanitka, aj ja som nad tým rozmýšlala, ale dá sa ti aj zopnuť cop potom hore ??lebo či to nie je vidno, lebo kvoli práci nemôžem nosiť stále rozpustené, ale ja mám tmavohnedé vlasy, neviem ako sa to dá kupiť na nete tu moju farbu? a kolko ta to inak vyšlo prosím ťa???a dá sa to lahko nasadzovať na hlavu? či si to budem vedieť aj sama..
babeny tie čo plačete po ostrihaní vašich vlaskov,čo tak si kupiť pravé vlasy v clip in a nasadiť na tie vaše? ja si to nemožem vynachvaliť,kupila som si 50 cm dlhé živé vlasy a som nesmierne spokopjná,nikto nezistil že niesu moje,dokonca ani moja mamaina si nevšimla že mám zrazu také dlhé vlasy až ked som jej to povedala,ja mám tak 35 cm vlasy a ked dám ešte tie druhé mám krásnu hrivu na hlave,vrele to odporúčam,kto miluje dlhé vlasy tak neváhajte,ja som ich kupovala v Ziline,majú aj stránku: www.parochne.com
ahoj batuliatko, no je možné aj to, že mi pomaly rastú vlasy kvolie tomu, že žehlim, no ale to si myslím, že skor nie, lebo kolko báb si žehlí a v pohodke im rastú vlasy, ked ja si moje vlasy nemôžem nechať len tak bez žehlenia, lebo sú katastrofálne..tak žehlím skoro každý, alebo každý druhý den
no takže holky .. co mate úrpoblôemy stym ze ste sa dali ostrihat alebo vam nerastu vlasy vypadavaju a pod..moja teta je kadernicka... dala som sa oatrihat bola som absolutne nespokojna stym ako moje vlasy vyzeraju mala som ich take asi po plecia anizie.. po ostrihani som im mala tesne pod usami... chcela som nieco na rychli rast vlasov.. lebo som plakala.. a chcela osm spat moje vlasy .. tak som i,si kupila balzam na vlasy na rychli rast vlasov a capillan...no a po 3tyzdnoch som ich mala dlhsie o 1.5cm cca :D bopla som celkom rada .. to ze vam vypadavaju vlasy trs v jeseni to je len koli jeseni .. nebojte sa ze ste chore alebo daco take *:D staci nezehlit a zlievat zihlavovou vodou.. ale neprehanajte to stymi aktivatormy lebo niekedy skodi aj to :) paps
myuska ahoj, no aj ja som si dala asi pred mesiacom ofinku..no a to som tiež nemala robiť ja koza....stále niečo vymýšlam...a teraz sa mi to fakt nepáči, no ale čo už, ja tiež dufam, že mi to skoro dorastie, aj ked mám pocit, že mne už vlasy vobec nerastú, stále je to ta istá dlžka:((((
domcaa, vlasy rastu priblizne 1 cm za mesiac... zenam pomalsie... takze 10 cm, to je priblizne rok.
ja raselinu...no nic moc.
Asi som mal skusit umele hnojivo....
bošé ludia..... dalaA osm sa trihať.. no nevedela Som ake to bude mať nasledkY mala Som thak vlasy po prsia.. :D... teraz nad plecami.. voobec !! sOm s tým neni spokojna ....je to strašnéé je mi smutno za mojimi dlhíímY vlááskami :((..
ZA aký čas mi asi thak narastiie 10 cm? .. :/ dva tri mesiace?? rok? :(
podla mna zabera iba trpezlivost