90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Baronka

ahojte dievčata,
sledujem Vas pravidelne, ale neodvazila som sa zatial ozvat :)
aj ked...teraz mi nedalo :)
tuto dietu som drzala zhruba pred rokom, schudla som cca 16 kg, pricom prvy mesiac som mala aj ovocne dni, potom dalsie som proste vynechala a pokracovala len v obmienani tychto troch dní...a podarilo sa... i ked je pravda, ze som dalsich 90dni nedrzala, schuti som doslova zrala vsetko...a pribrala som naspat 5 kg, teraz asi tak mesiac drzim tuto dietu znovu a schudla som 3,5kg bez tych ovocnych dni + sem tam nejaka cokolada..cvicim asi tak 15-20 minut raz za 3-4 dni...a pijem hodne zeleneho caju - bez cukru, samozrejme kavu tiez bez cukru... takze si myslim, tie ovocne dni su fajn - ale zhruba len na precistenie organizmu...kludne teraz, ked uz mate pred koncom tak by ste ich mohli aj zrusit ... mne to nespravilo nic, aj teraz co chudnem, tak ich vynechavam... drzim prsteky Vam :)

kvetinky

MP
sakra,tak to ti verím :-( no som zvedavá na ďalšie pokračovanie v tejto diéte..
nakoniec si myslím,že asi by mi viacej pomohlo jesť 5krat denne v malých porciách..
je chyba že necítim hlad nejaký...mala by som zajsť asi na endokrinologiu či nemam niečo s hormonami a tá štítna žlaza..lebo není normálne pri tolkom pohybe + jedle nezhadzovať..
dnes je krásne :)))

M.P.

kvetinky mne by asi nerobilo problém čisto ovocné dni, keby som sa nemusela učiť a vkuse sedieť nad knihami. lebo z ovocia sa proste nenajem, nedám žalúdku ani trošku pocit sýtosti a potom som nervózna a nejde mi učenie. keby som mala nejaký iný program, tak v pohode, ale takto nie. ani keď si to ovocie tepelne upravím, ani tak sa nenajem z neho. ja už si posledné dni zvyknem robiť aspoň na obed vývar zo zeleninovej kocky, čo je menšie zlo akoby som zožrala niečo iné. jáááj už nech je ďalších 90 dní, tam si švacnem ovocný raz za týždeň.

kvetinky

MP
:-( to ma mrzí že ti je na prd..čo sa týka tých ovocných..som na tom ako ty.už mám až odpor k ovociu normálne,vydržím celý deň a navečer zlyhám!!! alebo aj ráno..
snažím sa už tento posledný mesiac byť ukáznená ale už mi to nechutí ach jo :(

M.P.

ahoj kvetinky. lepší? niekedy nepomáha vyspať sa z problémov :)

netuším ešte čo budem zajtra a už teraz sa desím vitamínového d%na, lebo v poslednej dobe ho len horko ťažko dodržiavam.

kvetinky

MP
ahojky..no dúfam že už máš lepší deň :)
tak vieš,ja nechcem vymieňať za nové moje pekné oblečenie na leto.ja to fakt robit nebudem..nedam sa do letného a väčšie číslo si odmietam kúpiť,takže ak do mesiaca to nepojde,idem preč..:-/
dnes som mala škroby tak som jedla ryžu so šalátom.zajtra uhlohydráty,asi to vidím na indické placky :)
čo ty?

M.P.

kočky čo dnes varíme? ja si varím zemiaky v šupke a k tomu cibuľku + kyslú kapustu opraženú a zmiešam to. mne to chutí a už som to dávno nemala.

baby, kde ste? Vianočka, Janula, Sesi, ako sa vám darí?

a Lucy... ako pokračuješ? schudla si s tým plánom od trénera?

M.P.

kvetinky a kam mám utiecť ja? :) tak nenos sukne. ja ich strašne nemám rada :) a nevymýšľaj. nerob takú chybu ako ja, nedovoľ aby ti váha pokazila jar, leto, pol roka, rok života...

ako sa mám? dnes na figu deň. totálne.... odskákala som si niečo, kvôli blbosti iného... škoda hovoriť. nálada na bode mrazu. a vážila som sa dnes a váha sa nepohla.

kvetinky

MP
ahojky no ako? ti poviem,dnes som nabrala odvahu ísť si pre veci čo som minulé leto nosievala a bohužial,nič z toho mi neni dobre..tak som sa rozhodla,ak to nezhodím aspon niečo do mesiaca,tak idem späť do UK na celé leto aby som nemusela nosiť žiadne sukne a tak...:-(
ako sa máš ty? dúfam lepšie ako ja..:)

aneti7

M.P., lDenzl ďakujem za odpoveď...už som si o tom aj niečo prečítala a pôjdem si to kúpiť. Tak som zvedavá ako to bude na mňa pôsobiť:)