Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

simca.x

Noja by som nedokazala drzat dietu,lebo dneska skoro rano som mala dva rozky so syrom najprv som si dala jablko,ale predstava ze zas dalsie jablko no zbohom:)tato dieta je velmi sa sacharidova strasne vela sa tu je ovocia a cestovin atd.najlepsie je na dietu je zvolit bielkoviny zelenina ale aj ovocie plus pohyb ale pomalicky ja som zacala svahou 55 chudnut minnuly rok v septembri,v oktobri som mala okolo 51 v novembri 48 december 45 a januar 42 no a potom som vobec nejedawala lebo som sa bala ze priberiem tak som aj 4 dni len na vode bola..kukala som si ze este vo februari som mala 40 potom postupne 45,som si myslela ze si to udrim a budem spokojna potom prislo 50 skoro som skolabovala aka som tucna kupovala som si rozne tabletky na chudnutie blbosti uplne som bola posadnuta svojou vahou za posdledne dva tyzdne sami podarilo pribratna povodnych 55:DDtakze som tam kde bola znowa:Dlenze tie dva tyzdne boli pre mna strasne moja strava same sladkosti cipsy no fuj,preto chcem opat zravo vytvorit si svoj jedalnicek a zapisovat si jedla co som zjedla,prinutiti sa aj behat a pootom ked schudnem na 50 kupit permanentku a cvicit vo fitku,aby som mala motivaciu...do leta by som chcela mat 45ale to si dawam najposlednejsi ciel lebo je to velmi daleko najprv by som chcela 5 kg schudnut.Od pondelka na tvdo:))

M.P.

65 kg na výšku okolo 170 cm nie je vôbec veľa! ja osobne pri svojej výške 175 cm sa cítim najlepšie s váhou okolo 70 kg alebo tesne pod 70kg, pri váhe 65 kg som sa cítila ešte hodne ľahká, takže ani ja nechcem ísť nižšie ako 65kg. inak na svoju výšku by som mala mať ideálnu váhu okolo 63 kg, ale to už by bolo hodne málo podľa mňa. kašli na to čo si myslia ostatní, či je to veľa, alebo nie, dôležité je ako sa cítiš ty :) držím palce aby si sa dopracovala do vytúženého cieľa.

Tucnucka

Momentalne vazim 70,5 kg pri vyske 168cm.
A moj ciel je dostat sa na 65kg.Moja min. vaha bola 59kg, kedy mi uz ale znamy a priatelia hovorili, ze vyzeram velmi chudo a mala by som 2-3kg pribrat.Takze preto si davam ciel 65kg, aj ked asi si kazdy mysli, ze pri vyske 168cm je to vela, mozno si niekto povie, ze je to este obezita a clovek by mal pri takej vyske vazit max.58kg.
A neurazila si ma, v pohode. Kazdy nech si drzi co chce a co mu vyhovuje. Poznam zenu, ktora s tou vahou schudla 30kg, vyzerala nadherne a teraz po 3 rokoch od diety pribrala uz 20kg naspat. Ako sama povedala, nedokazala si 3 roky upenlivo drzat stravovaci rezim a sem tam zhresila, a ked videla ze nepribera tak si postupne dopriala aj zakusky, rezne, klobasky a to aj v noci a pomalicky naberala. Ale tak je to s vahou asi vzdy, clovek si povie, ze od toho majonezoveho salatu urcite nepriberie 1kg atd. a clovek pomaly nabera, nabera az je tucny. Zeny, ktore maju tendenciu priberat sa musia kontrolovat cely zivot, ak co len mesiac polavia kila sa vracaju spat. Preto sa mi nepaci system zien, ktore si nasadia dietu drzia ju prisne 2-3-4 mesiace, schudnu 10-15kg, a potom zacnu pomalicky zaradovat do jedlnicka zakazane potraviny, jest vsetko so vsetkym a priberu. Radsej si dopriat vsetko ale striedmo, neodopierat si striktne nejake jedlo. Lebo ak ma clovek nieco zakazane, skor ci neskor to porusi.
kvetinky : kamaratka mi vravela, ze skus na ranajky jedavat aspon 2 tyzdne nizkotucne jogurty s nakrajanym ovocim, a okrem toho uz ziadne ovocie pocas dna.Na obed si daj polovicnu porciu z velkeho taniera, vela zeleniny a poobede uz len sunku so zeleninou, celozrnny chlebik so zeleninou, grecky salat a pod. a ak Ti vaha behom 2 tyzdnov klesne, tak sa Ti metabolizmus zobudil. A NAJMA 2-3L TEKUTIN DENNE, BEZ SLADKYCH NAPOJOV, LATTE, CAPUCINNA, VIEDENSKEJ KAVICKY.

Simca.x

Ahojte,tak ja som pred dvoma rokmi drzala dietu ale len mesiac schudla som okolo 5kg,chodilka som aj do posilky cvicit potom som si nasla chalana a neriesila som vahu,no a kedze som mala tak namne vsetko vidno:(potom za pol roka sa mi podarilo dost schudnut takou yvvazenou stravou 3krat denne plus pohyb mala som 40kg bo,a som velmispokojna lenze prisli depky a prislo mi jedno ako vyzeram tak som pribrala asi 15kg teraz to chcem dat dole,lebo vsetko mi je male:(citim sa strasne proste moje stravovanie bolo otrasne denne 4horalky,cipsy,hamburgery,syry,cokoladky milky no fuj uz by som to nejedla,chcem sa naucit pekne zdravo strawowat ovocie,zeleninka,ryza,chude masko mylimsi ze tato dietka je dost super dneska som mala prvy den ale dalasom si ryzu,lebo sme nemali nic doma:)

Simca.x

Ahojte,tak ja som pred dvoma rokmi drzala dietu ale len mesiac schudla som okolo 5kg,chodilka som aj do posilky cvicit potom som si nasla chalana a neriesila som vahu,no a kedze som mala tak namne vsetko vidno:(potom za pol roka sa mi podarilo dost schudnut takou yvvazenou stravou 3krat denne plus pohyb mala som 40kg bo,a som velmispokojna lenze prisli depky a prislo mi jedno ako vyzeram tak som pribrala asi 15kg teraz to chcem dat dole,lebo vsetko mi je male:(citim sa strasne proste moje stravovanie bolo otrasne denne 4horalky,cipsy,hamburgery,syry,cokoladky milky no fuj uz by som to nejedla,chcem sa naucit pekne zdravo strawowat ovocie,zeleninka,ryza,chude masko mylimsi ze tato dietka je dost super dneska som mala prvy den ale dalasom si ryzu,lebo sme nemali nic doma:)

kvetinky

tucnucka
dakujem za príspevok!! :) uvidim čo mi iný spôsob stravovania dá..
ale BABY !!!!
je pravda čo mi hovoril lekár,ak telo nezaberá na dlhodobú diétu už vobec,je nutné na týždeň nasadiť stravovanie +100,200kalorii viac než obvykle a potom po týždni okamžite prísne nasadiť opäť toto stravovanie..dnes mi skončil ten týždeň iného nesprávneho stravovania,kedy telo prijimalo viac než malo..a dnes mam ovocie pekne, zajtra tak isto namiesto vody a potom ostatné dni..
vraj telo chcelo zmenu rýchlu a silnejšiu aby potom dostalo menší "šok" z tej zdravej stravy! a takto to funguje aj s 90dňovku v prvých 2týždnoc!

M.P.

kvetinky kde dnes si? mám ešte presne týždeň dokonca, budúcu sobotu mám 90ty deň a dnes som sa rozhodla, že ovocné dni už úplne vypustím. teda pôjdem už iba systémom B,Š,UH. veď ovocia mám dosť doobedu. a potom po 90dňovke uvidím čo bude ďalej. ešte som sa zabudla spýtať ako sa darí v práci?

M.P.

inak, po skončení 90 dňovky sa už nejde systémom B, Š, UH, V, ale zoraďuješ si dni ako chceš. čiže kľudne si môžeš dať aj tri bielkovinové dni po sebe, aj dva škrobové.. proste ako chceš. len nemiešať dokopy halabala.

M.P.

ja som ta tiež nechcela uraziť, len ti chcem vysvetliť, že podľa môjho názoru, ak sa po 90dňovke budú zhruba dodržiavať základné princípy, nepriberie sa nazad. a mne delená strava plnne vyhovuje, neviem si už predstaviť jesť napr. mäso v kombinácii so zemiakmi, či ryžou. mne by práveže toto nechutilo. a tiež ma nebaví stále čítať ako každý brýzga na 90dňovku, pritom na nej nie je nič zlé, nie je taká ako ostatné diéty (ktoré neuznávam ani ja), povoľuje všetko, je sa v nej pravidelne, je to v princípe delená strava. uznávam jedine princíp 90dňovky/delenej stravy, alebo jedenie štýlom - ráno: pečivo, syr, šunka, zelenina, desiata: ovocie/sladkosť obed: bielkoviny alebo škroby, olovrant: zelenina, večer:bielkoviny, po večeri ešte: zelenina. iné drastické varianty typu čisto bielkovinová diéta, tukožrútska polievka a ostatné somariny nie.

vážila som pred 90dňovkou 86 kg pri výške 175 cm, teraz mám okolo 73,5 kg a zostáva mi ešte zhruba týždeň do konca. lenže ja som svoje kilogramy pribrala nie prežieraním sa, ale vďaka poruche štítnej žľazy. z váhy okolo 55 kg som sa v priebehu roka a pol dostala postupne na 86kg, kritický bol jeden mesiac keď som pribrala 12 - 15 kg za mesiac, následne po nasadení liekov sa mi váha ustálila v priebehu pár mesiacov a vďaka 90dňovke potom začala aj klesať a klesá ďalej a myslím že aj bude, pretože hormonálne sa už dáva do poriadku to čo sa má. viem, že vďaka poruche štítnej žľazy sa budem musieť celý život kontrolovať v jedle a aktívne športovať, ak nebudem chcieť vyzerať ako prasa, ale práve to ma motivuje, že aj keď mám problém, dokážem si s ním poradiť. baví ma žiť zdravo a bez športu si neviem predstaviť už ani jeden deň.

inak, koľko to vážiš ty a pri akej výške?

Tucnucka

Ja som tou dietou schudla, ale co z toho ked som to po roku a pol mala naspat?Stale som dookola musela jest rovnake zlozenia jedal.Teraz ak mam chut dam si aj 2x za sebou zeleninove rizoto alebo nejake masko,nemusim mysliet na to ci si to dnes mozem dat.Ved ja sa vobec nehadam,ja len pisem svoj nazor,nic ine.Ja som tu len napisala pre kvetinky o mojej kamoske, ktora s tou dietou zo zaciatku zhodila, a potom sa jej vaha stopla a ani po dalsej 90dnovej diete sa jej vaha nepohla a to ju striktne dodrziavala.Ja som chcela poradit a nie hadat sa.Mam kamaratov, ktori sa venuju fitness, zdravemu stravovaniu a oni sami ma odhovarali od tejto diety.No nepocuvala som ich a isal som si tvrdohlavo svojou cestou, bola som hrda na zhodene kg, no oni sa len usmievali, ze uvidim po roku. Neverila som im, ale dnes uz viem, ze mali pravdu, ziadna dieta nezmeni dlhodobo vasu vahu a krivky vasho tela, len ak by ste dietu drzali cely zivot :-)
Kolko si merala a vazila Ty pred zacatim diety?
A sportu sa venujem min. 6x do tyzdna a to aerobicu, taebo, behu, plavaniu, posilnovaniu.