dobrý den!chcela by som poradit,ako sa starate o svoje chodidla,aby boli jemné a ako sa zbavujete zatvrdlej koze na patach?.jednoducho,chcela by som aby moje nožky boli pestované...čo suvisí aj s navstevovaním pedikerky,ktorá mi odstrani zatvrdnutu kozu skalpelom...to viem,ale jednak to ide do penazi a aj čau... ja pouzívam klasicku pemzu a kupila som si aj skrabku.taku s ručkou v drogerii,ale po týzdni sa mi ta ručka zlomila,ta nasadka stále vypadava..asi by to chcelo nejaku lepsiu a drahsiu..možete mi poradit,resp.s akým kremom mate skusenosti?znama si objednala cez nejaku stranku aj PED EGG,tolko propagovaný v reklame,ale to čo jej doslo,bola len napodobnenina originalu,pilnikové noze su tupé a tak nesplnaju svoj učel...dakujem za vyjadrenia
Starostlivost o suché chodidla a popraskané paty
Ahojte. Ja som mal extrémne suché nohy, niekedy mi už takmer do krvi praskala pokožka. Bežné krémy na nohy mi pomohli len čiastočne alebo dočasne. Potom mi poradili prírodný krém na nohy. Odkedy ho používam, všetky problémy pominuli. Mám takú mäkkú pokožku na chodidlách, že sám neverím. Krém nájdete na tejto stránke:
-odkaz odstránený-
Dobry den, aj ja by som chcel prispiet a mozno poradit. Chodil som k pani pedikerke do Narodneho tenisoveho centra v BA. Ona mi pomohla aj so stvrdnutou kozou na patach a mojej manzelke so suchou kozou. My sme si od nej kupovali vyrobky na nohy GEHWOL a teraz si ich kupujeme v lekarni v Eurovei. Neskromne musim napisat, ze su to najlepsie pripravky na nohy. Doporucujem, daju sa kupit v lekarnach a myslim, ze na www.gehwol.sk maju aj e-shop.
Kokosak s par kvapkami citricidalu vyriesi problemy praskajucej koze, plesni na nohach aj nechtoch.
este som zabudla dodat ze kupel ma trvat 15-20 min.a hlavne sa nicim netreba umyvat ziadne mydlo-sprchovaci gel-nic...len sa okupat 15-20min.osprchovat cistou vodou...
Používateľ
mjanik
dátum a čas príspevku
12.02.10 16:52
IP adresa
179.245
tvrdú a popraskanú kožu najlepšie zjemníš ,keď vyhľadáš akupunktúru a dáš si preliečiť obličky-nezvlhčujú pokožku,odstrániš podstatu a nebudeš musieť škrábať ani mastiť nohy
asi na tom nieco bude-ZE TREBA PRELIECIT OBLICKY-pretoze ja odkedy si robievam kupele s praslicky raz do tyzdna-odvtedy nemam tak POPRASKANE A SUCHE PATY/predtym som ich mala suche-popraskane musela som si ich mastit a s penzou cistit/odkedy robievam PRASLICKOVE KUPELE-PROBLEM S PATAMI NEMAM-NECISTIM SI ICH PANZOU A NEKREMUJEM-KOZA NA PATACH JE JEMNA A AKO KEBY SOM JU NAKREMOVALA-A TO AJ CELA POKOZKA NA TELE JE PEKNE VLACNA-NEPOTREBJEM ZIADNE PLETOVE MLIEKA NA TELO...
cajovnikovy olej vo vseobecnosti aj do kupela na nohy, par kvapiek nohy dobre vymacat, nech koza zmakne, opilnikovat, priapdne orezat domacou ziletkou na paty, potom hrubu vrstvu vyzivneho kremu na nohy a dat bavlnene ponozky..
Zkusil jsem snad vše. Krém s norskou recepturou, různé vazelíny, Indulonu, Framykoin atd. Podle jedné rady na netu, dokonce i kůži ze špeku. Vše s nevalným výsledkem. Paty stále hluboce rozpraskané, že jsem nemohl pořádně došlápnout. Pak jsem zkusil obyčejný Jelení lůj. Fakt pomáhá.
Napařit nohy, odstranit ztvrdlou kůži, namazat Jelením lojem, přikrýt bavlněnou ponožkou.
Dnes mám po problému. Preventivně si paty mažu 1-2x týdně na noc.
"Alexa29":mast cicaderma?poznam ju sice len z pocutia,viem,ze je to homeopatikum,ale mas s nou osobnu skusenost?nevedela som,ze sa da pouzit aj na nohy,aby boli jemnejsie...
"efe":kozmeticku vazelinu zatial nemam,zohnala som len lekarsku,v lekarni mi povedali,vraj je to podobné...ty kde kupujes kozmeticku?vdaka
skuste Cicaderma.