je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny orgazmus? lebo clitoralny uplne bez problemov dosiahne... je to mozne? myslim tak anatomicky, bez ohladu na podmienky...
je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny o
jedina antika v jej pripade je moj kondom....
vajicko sa oplodni len pri orgazme?:)))))) na tomto som sa pobavila..zeny co nedosahuju orgazmus maju lacnu antiku:)
...:-)))))asi si fakt chýbal...áno čaká tam ako puk...hi
to ethel.. asi som vtedy chybal :o)
to ethel, sak jasne cyklom rozumiem... ale nevedel som ze sa vajicko uvolni na zaciatku ovulacie a caka tam ako puk kym sa neoplodni, myslel som si ze dievca moze otehotniet len pocas plodnych dni a len ak dosiahne orgazmus, cim sa uvolni vajicko.. . ale tak potom je to v pohode, tesi ma to ..
.....no tak to by ti malo....
ale ved niesom az taky vymeteny ako si myslis.. uz mam cosi nachodene ale tymto som sa moc nezaoberal, predtym som s tym nikdy nemal problem ale dievca ktore mam teraz, tak to lubim, a preto ma to trosku trapi ze ma taky problem prave ona..., touto otazkou som sa vobec nezaoberal, neprislo mi to dôlezite
hmm: poviem ti to jednoduchšie,aby si nemusel hladať...nám ženám sa vajíčko neuvolnuje pri orgazme,ale zhruba po 14 dňoch od poslednej menštruácie,ak sa neoplodní,tak sa v sliznici nezahniezdi a o 14 dní sa vyplavý ďalšou menštr.To je tak laický výklad,ináč v učebnici prírodovedy pre 4 alebo 5 ročník na základnej škole ste to takto jednoducho preberali...
no mal by si si vsetko dobre prestudovat, pre tvoj vseobecny rozhlad....lebo pri sexe si treba aj uvedomovat nasledky ktore z toho mozu vyplynut...
takze zena moze oplodniet kedykolvek pocas plodnych dni?