je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny orgazmus? lebo clitoralny uplne bez problemov dosiahne... je to mozne? myslim tak anatomicky, bez ohladu na podmienky...
je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny o
ono stava sa, ze aj ten najkvalitnejsi kondom moze prasknut... a po druhe sa stava aj to, ze ak je tuzba silnejsia a zatemni mozog, tak sa ide na vec aj bez kondomu... a stava sa, ze aj ked si clovek mysli, "ze si dal ten najvacsi pozor", tak sa stane, to ze sa stane... a po svete beha kopec zivych prikladov :)))
:o) len sa smejte ciciny :o) zasluzim si to :o)
len aby pri tychto tvojich chabych vedomostiach neprisli tie deticky skor, ako to skutocne buds chciet :D :D :D
o tom caji som si to vymyslel... uvadzal som len priklad na to ze by dotycneho nenapadlo rozmyslat nad tym ze to funguje inak ako je o tom on/ona presvedceny/a... ja som to moc neriesil ja som mal o tom svoj obraz o ktorom som bol presvedceny... a nikdy to nerobime bez kvalitneho kondomu takze
lepsie povedane ked budem chciet deti...
trosku blbe porovnavat caj so sexom..a trosku blbe ze o zelenom caji vies tak vela a o sexe tak malo
mmm no...
neporovnavaj neporovnatelne....
chces mi povedat, ze budes riesit tehotenstvo a tomu ako sa k nemu da dopracovat, az ked ti tvoja mladucka frajerka povie, ze jej to tyzden meska? dobra sprostost...
:o)))) no a co? ty ked ides varit caj tak tiez nestudujes navody ako na to... vies ze ho mas zaliat vriacou vodou, nechat trochu ochladnut a vypit, ale to ze napri zeleny caj mas zaliat 65 stupnovou vodou a mocit ho 6 a pol minuty to nevies.. a riesis to az ked by si ho mala napriklad podavat niekde v cajovni...
TO HMM: NESEXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!! NAJSKOR SI OTVOR BIOLOGIU CLOVEKA A PORIADNE NASTUDUJ, AKO FUNGUJE MUZSKE A ZENSKE TELO, CO SA POHLAVNEHO ZIVOTA TYKA, LEBO TAKE OTAZKY AKO TY KALDIES, BY NEVYMYSLELO ANI 6 ROCNE DIETA.... :D :D :D ZE BEZ ORGAZMU ZENA NEOTEHOTNIE XI XI XI AU MOJE BRUCHO XI XI XI A ZE VAJICKA SA UVOLNUJU VPLYVOM ORGAZMU :D :D :D JUJ PREPAC, ALE VAZNE SI MA POBAVIL XI XI XI