Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
Ďakujem titi :D v utorok mám poradňu, určite sa na všetko popýtam, len čo dovtedy, vieš? ani ja som zatiaľ nevracala a tiež bývam unavená už od 12-tej hodiny obednej :D špatne mi býva ale jem všetko takmer :D len sa mi ťažko doma varí, prekážajú mi dosť pachy :-) bojím sa nepozorovať sa aby som niečo nepriehliadla, vieš?
Moc sa pozoruješ,ked takto pokračuješ stále si budeš myslieť niečo nemáš v poriadku.Skus si natrieť bradavky.Ked pôjdeš na poradnu,popýtaj sa na všetko čo ťa znervôznuje.Každá jedna žena máme iné tehotenstvo,netreba sa od všetkého báť.Ja som napr.Nikdy nevracala,bolo mi na vracanie ale potom nič.Tak sai do 12-ho týždna.Pri obydvoch tehotenstvách rovnako.tie prvé týždne som bola poobede unavená,chcelo sa mi spať,aj som chvíľku pospala ked som prišla z roboty.Neboj sa zvládneš to ako ostatné ženy.Ja som dokonca aj radosť mala z toho ked sa mi dalo už vidieť bruško..atd.Bolo to pekné obdobie ked som už cítila aj pohyby.Držím ti palce.
Ďalšia otázka, svrbia ma bradavky a mám ich akoby suché. Takú šupinky sa mi tvoria. Je to normálne pri tehotenstve? Prosím o odpovede D:
neviete niečo prírodné proti celodennému divnému pocitu v žalúdku?
Alebo niečo proti únave nôh? Pritom mám sedavé zamestnanie, ale nohy mám slabé ako po celodennej túre :D
:)))
a vezmi ho aj na porod:))
ja som bol pri porode a je to krasny zazitok:)
snad neodpadne:)))
trom :D aj manželovi, dosť to prežíva :D
:)
uzivaj si to a drzim palce obom:)
ďakujem ti denz za ten článok, ten druhý mesiac na mňa sedí ako uliaty :D
precitaj si -
primar.sme.sk
bola som, ale som ju neotravovala so všetkými tými otázkami čo som napísala sem, :D to môžem? v čakárni ľudí a ja sa začnem pýtať čo jesť a kedy, čo piť a kedy ? :D vyhodí ma :D len som myslela že z vlastných skúseností mi aj tak poradia ľudia viac :D