Mozno banalny problem, mozno nie

Príspevok v téme: Mozno banalny problem, mozno nie
dilema2x

Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie

sway

dilema2x a podla teba je vztah o tom,co je ten druhy ochotny spravit pre partnerovu spokojnost?Nech to stoji aj vzdania sa vlastnych potrieb a zelani?
Podla mna je skor o tom,co partner robi pre toho druheho - bez ohladu nato,co partner vyzaduje.
Pozri kompromisy sa daju chapat aj z opacneho pohladu - ty jej teraz dovolis ist samej a ona urobi podobnu sluzbu v buducnosti tebe:-)

suz

myslim si ze je zbytocne tu to dalej rozmazavat ked vlastne vobec nevies co ti a to povie..

tak si pockaj do vecera a daj vedeit :)

suz

a chces mi povedat ze keby tvoj snubenec ti teraz povedal ze ide na lyzovacku a ide tam aj byvalka a ze aspon s nou doriesi nezhody ked sa rozisli..ze ona sa na neho hneva..a ty mu povies ze nejdes pretoze by ti to nebolo prijemne..a ty mu povies a co keby sme byvali len my 2 spolu a on ti povie nieje kde a to by sa vsetko muselo menit..a tak..

chces mi povedat ze by ti to neprekazalo?

ze ty si zostala sama doma a on sa zabava na lyzovacke? a este aj s byvalkou?

ci uz si si nim ista za to ze ta poziadal o ruku?

dilema2x

saway tomu rozumiem. V zasade s tym problem nemam. Nech si riesia, ide mi len o princim co je ochotna spravit. Mali 2 a pol roka aby to vyriesili. Mozu sa stretnu, uz sa aj viac krat stretli spolu na zure, pive, drinku. a nic to neriesilo.

Matyo

Aha, tak to je potom úplne iný prípad, ona ešte na neho stále myslí. Ak by ťa mala naozaj rada tak by už nič neriešila. Asi ju ešte život dostatočne neprefackal :D

sway

Denz ale nemas pravo rozhodovat za druhych,ci polienko chcu prihodit alebo nie.
dilema2x pozri ja chapem,ze sa o nu bojis a trapi ta dovod,preco si to s nim chce vyjasnovat.Ja by som sa spravala na tvojom mieste rovnako,mozno este horsie a hnevala sa na priatela,ak by napriek mojej reakcii potreboval ist.Lenze je jedna vec,co chcem ja a druha vec,co chce priatel.A aj ked by som z principu zurila,snazila by som sa s tym zmierit a trochu prihliadnut na jeho zelanie.

dilema2x

Saway ano, ak chce podvadzat, nech sa paci. Ale musi ratat s tym ze do tohto trojuholnika ja patrit nebudem. Ja neriesim co by spravila, ale co sme ochotny robit pre nas vstah a tym padom vidim ako nam na nom zalezi. Preco nerobit ustupok pre toho, ktoreho milujem? Ja ho spravim s usmevom a radostou hlevne vtedy kedy mam druhu alternativu na vylet. Nechcem od nej aby sedela doma.