Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

katalinka

usiko
ordinujem ti pozitívne myslenie,veľa milovania a radosti zo života. :-) A ešte niečo...dopraj si moment prekvapenia,niektoré veci sa nedajú naplánovať ani vypočítať a u detí to platí dvojnásobne.

usiko

lluullu,

no to mas pravdu, niekedy si aj hovorim, ze konecne si to clovek uziva, aj manzel je taky cely rad a keby ze sa to podarilo hned na prvy mesiac, tak by to dlho netrvalo...a potom ma prepadnu myslienky ze co ked je nieco v neporiadku, so mnou, s nim alebo tak...od prirody som taka uzkostliva, bojim sa aj veci, ktore sa nikdy nemozu stat, takze aj tu si obcas predstavujem kadejake scenare...aby ste mi rozumeli, to nie ze som zufala, le obcas mi pride na um, ze co ak sa to nepodari...a tak....

lluullu

usiko, po prvom mesiaci sa este nic nedeje, neboj. Sesternici sa podarilo az po pol roku snazenia. Ved to ma aj vyhody, konecne si mozete uzivat milovanie bez akejkolvek ochrany, ale hlavne tak, aby sa z toho po case nestala "povinnost" na robenie babatka.

zuzula12

Usiko ... a co si chces vyratat - plodne dni? Ja som ratala a neotehotnela, teraz sme sa milovali dva dni po menstruacii a uz je babatko na ceste ... :) Svagrine dokoca po vysadeni HAK zistili, ze je taka prechemizovana, ze nema vobec ovulaciu a musi sa hormonalne liecit. Ratanim sa velmi neriad, chce to najma pohodu - a nesnazit sa za kazdu cenu.

usiko

aha, tak to ste ma ani tak nepotesili...my sme zatial prvy mesiac bez uspechu....a to som si myslela, ze ak to dobre vyratame, tak sa to podari hned.....no, to nie je tak, ze sa cela trasiem, aby to bolo, ked som dostala menzes, tak som nehystercila....len som si pomyslela, ze ked to teraz nevyslo, ci nebude niekde u niekoho problem.....asi rozmyslam priskoro, ze?