vie mi niekto poradiť nejakú liečbu na psoriazu?
Liečba na psoriázu?
aj sem to dam:
okrem sarsaparilly a wirch haze(hamamelis virginiana) spomenem aj tropicky olej z tichomoria, Tamanu(zo susenych jadierok ovocia stromu Calophyllum Inophyllum), ktory svojimi liecivymi vlastnostami pomaha aj pri koznych problemoch, exemoch, lupienke a pod.
na viac info uvadzam napr tento clanok:
www.medicinehunter.com
Ahojte, docitala som sa tu, ze priznaky psorky zmiernuje i zmena stravy. Ma s tym niekto dobre skusenosti? Ako postupovat? Bola by som vdacnaa za nejaky jedalnicek alebo aspon nejakee vymedzenie potravin, ktore sa smu a nesmu. Za odpovede a rady vam vopred dakujem :) piste mi na mail: babulka212@azet.sk
Môjmu 15 ročnému synovi v tejto sezóne paradajkové vňate na ruke spálili pigment.Kožná lekárka povedala, že to bude mať do konca života.Nemáte skúsenosti, ako mu pomôcť? Ja si stále myslím, že je to mladý organizmus a že predsa niečo v treťom tisícročí musí existovať ako tomu pomôcť. Za každú radu veľmi pekne ďakujeme.
Eva Kapolková, Petržalská 9, 06001 Kežmarok, 0907 172809
ahojte,moja znama lieci psoriazu Kupolom so solou z mrtveho mora.Hovori ze jej to velmi pomaha.Takze neviem skuste ale dlhodobo.Ona si robi kupel 3x do tyzdna.Uz to robi 3 mesiace a naozaj to ma lepsie.
Ahojte, môj priateľ mal atopický ekzém na rukách. Bolo to strašné. Nikomu nemohol podať ruku, lebo ju mal vždy opuchnutú a navretú. Po 10 rokoch trápenia sme objavili liečiteľa z Trenčianskych Teplíc - p. Dedíka a ten ho vyliečil za pol roka. Nechcem robiť nikomu reklamu ale fakt to bol zázrak. Priateľ musel 3x denne piť kvapky. Odvtedy mu nič nie je /musím zaklopať/. Vraj liči aj psoriázu, to viem od známych. Myslím si,že ľudia s kožnými chorobami, ktorí vyskúšali už všetky medicínske prostriedky a nič im nezabralo by mali využiť aj tieto "nemedicínske" prostriedky. V našom prípade to zabralo. Držím Vám vo Vašom trápení palce! Renata
testovanie
A este som chcela nieco dodat,pocula som ze nejaky liecitel cernoch je Prievidzi a on lieci psoriazu,chcela by som vediet kto by mi vedel poradit adresu pripadne cislo alebo meil dik.