tak čo vas trapi že ste dnes zjedli a čo planujete dnes este jesť a čo sa vam zda byť zdrave/nezdrave
čo som dnes zjedol a trápi ma to.
Bibiana, Suz má veľkú pravdu...Teraz neješ, samozrejme chudneš, ale akonáhle začneš konzumáciu, tak to máš všetko späť...aj s prídavkom (hladovať sa dlho nedá).
Mám to z vlastnej skúsenosti. Viac si uškodíš, spomalíš si trávenie....Je to na Tebe, ale rozumné to nie je. Jednoznačne zdravá výživa, ako tu už bolo spomínané. Trošku sebakontroly a zdržanlivosti, chcenia a ono to pôjde. Plus trpezlivosť.
dostanes sa na 50 zacnes konecne jest normalne a priberies vsetko nazad a este aj s niecim navyse
to podla coho si si zostavila taky jedalnicek?
radsej sa stravuj zdravo, dosiahens ten isty efekt ze schunes len s tym rozdielom ze nic sa ti nemusi vratit spat ak sa nezacnes doslova ,,prezierat,,
a mozes jest vsetko co mas rada...rodel si to na 5 - 6 porcii, ovocie doobeda, vela zeleniny, ryby, chude maso, vajicka, sunka, tmavy chlieb, vlocky, syry, jogurty, ryza, zemiaky a tak dalej...k tomu pohyb aby sa ti pekne tvarovalo a spevnilo telo, minimalne 2 litre tekutin a chudnutie mas zarucene
toto co robis ty je len tryznenie tela..a to telo sa ti za to aj velmi nepekne odplati!
bibiana tu nejde o to ci to bolo na mne vidiet!!! chcem ti tym povedat ze som si narobila zdrav. problemy a ze som aj tak pribrala naspat!!! co ti je prednejsie zdravie alebo sprostych pat kil? ja si az teraz viem vazit zdravie ked ho neni nazvys taka som sprosta bola! ale ako chces ano bolo vidiet a nadherne bolo vidiet aj tych pribratych. takto aj tak len priberies naspat ci chces takto zit stale? skusala si aj one metody chudnutia? take bez jojo
zuzic aha a bolo to aj vidiet na tebe? ja som takto schudla už z 59 na 55 a chcem sa dostat na 50
tak po prve som schudla tri kila a nabrala styri, po druhe som mala problemy dost so zaludkom a neviem ci to s tym suvisi ale odvtredy velmi malo jem a este som nepocitila ozajstny hlad...
ako sa ti to nevyplatilo? všetko si pribrala naspet ci ako?
no ja sa tiez tak lepsie citim bibiana tiez nemavam hlad ale sa mi to skoro nevyplatilo tak neviem...skus aspon obed...
ale samozrejme, ze tak schudnes, aj tuky, aj svalovu hmotu a potom ked sa najes po case, naberies tie tuky zas naspät. to je ozaj skvele riesenie :DD
:DD hah normalne som sa zasmiala, uprimne:D tak co ja viem lepsie sa tak citim a aj schudnem .vyhodne:)
no radsej uz prestanme...nema byt na co hrda raz sa to prelomi a bud bude eset horsie alebo najhorsie...