Stolicky Spinalis a skusenosti

Mirak

Tiež som mal tú česť sedieť v práci na Herman Miller, ale nie sú to zdravotné stoličky ako Adaptic. Pochopím keď má bahatá firma v kanceláriách Herman Miller pre nejaký štatút, ale to že niekto radšej sedí na nej ako na zdravotnej stoličke nechápem.

silvusiq

No ja červenú milujem. A novú stoličku takisto potrebujem, takže táto ma dosť zaujala, keď ti mám pravdu povedať :)

martinka27777

tiez mam skusenost so stolickou Herman Miller - konkretne teda Cosm High back. s partnerom obaja pracujeme v kancelarii, zhodou okolnosti v tej istej, zatial:) a nakolko nam vedenie nezabezpecilo poriadne stolicky, museli sme si nejako poradit sami. on ma modru, ja cervenu :)

silvusiq

Pozerala som ich stránku, tiež by som si tam vybrala. Môžem sa spýtať, ktorú máš konkrétne? Majú ich asi milión na výber :D

danuska22

ja mam zase velmi dobru skusenost so stolickami Goyart. prisla mi asi pred mesiacom a uz mi ani ten homeoffice nepride taky strasny :D predtym sa mi sedelo zle, teraz je to ovela lepsie. aj chrbat menej boli, za co som vdacna.

Mirak

SpinaliS som mal, ale neprišla mi ako nejaká strela. Kamarát má ted nejakú Adaptic a celkom si ju pochvaľuje. Takže uvažujem skôr o tej Adaptic.

Bohatier

Ahojte trosku tu aj ja zaspamujem ze ci nahodou tu niekto nemate skusensoti so stolickou Neseda" ktora sa mi celkom pozdava pretoze sa nanej da sediet udajne az v 5 poziciach. :)) www.neseda.com

Dakujem

Patka555

Ahojte, chcela by som si kupit stolicku Spinergo Manager
Ake mate s nou skusenosti, alebo celkovo so stolickami Spinergo. Potrebujem ju na zhruba 10 hodinove sedenie dennea pri statickom sedeni mam velke bolesti chrbtice. Je dolezita opierka chrbta, ked v podstate sedi clovek nakloneny nad stolom? Dakujem :-)