Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Lucinka33

Papaja, super, ze si spokojna s korektorom :)
Ano, s tou spiralou som spokojna. Len je suchsej konzistencie, co mi na jednej strane vyhovuje, lebo mi dobre drzi vytocenie mihalnic kliestikmi, ale na druhej zasa dost lepi, ak dam viac ako jednu vrstvu. Ale namaluje mi celkom pekne aj s jednou vrstvou :)
Baby, pojdem v marci do Zenevy a tam by mal byt tiez MAC :D Ak budem mat cas, tak sa tam zastavim. Snad tam budu mat nejake prijatelne ceny :)

Martinka2

mam sice len jeden par lebo sa mi zacali pacit len minuly rok na jar atze mam len jedny ale nosim ich cele leto vkuse a chcem dalsie ::)).. v oktobri som mala 19 :) ja uz som mala taku nadej lebo v kosiciach otvorili novu predajnu a naslubovali mi hory doly ze mi zozenu co len chcem mac ze aj v predani budu predavat mac...som im naletela mi mali cennik mailom poslat a cakam na to uz asi 4 mesiace... a nic a ked im volam ta stale vyhovorky uz take nervy mam na to :(

papaja

tak v topankach sa zhodneme :))
19,5?joj rada by som :D
skoda,ze ten mac je taky predrazeny,isto by bol on zaujem aj na svk,no ked je praha draha tak nechcem vediet,ake by boli ceny tu u nas

Martinka2

ja 19,5 :) tak snad mozem tykat no :))... v CZ som nasla nedavno taky eshop www.mac.nabizi.cz albo nejak tak a tie ceny su strasne :( ... takze skor asi budapest aj vo viedni vraj maju to mam blizsie asi :)a topanky zboznujem lodicky s otvorenou spickou :)

papaja

26 :)

no ja som tiez planovala v lete UK len kvoli kozmetike a topankam :)
v prahe je ten mac predrazeny,lacnejsia sa mi zdala ta Budapest no nad UK niet :)

Martinka2

:D ... som nasla asi taku maniacku jak som ja :) mozno trosku mensiu :).. noo to som pocula ze budapest a praha mozno v lete zabehnem :)... ebay urcite nie no a www.maccosmetics.com neshipuju mimo usa :(
ak sa mozem spytat kolko mas rokov??:) lebo teraz neviem ci ti mozem tykat :D

papaja

ta gosh lady ti ide :DD
no vidim,ze my dve sme sa asi nemali stretnut prip.si rozdelit vyhru v loterii :))
MAC mam z Budapesti a Anglicka,v CZ ho maju aj v Prahe,na ebay by som neriskla lebo tam je dost fake-ov

Martinka2

no ak ta milk ide na vnutornu tak dobre potom len ja mam dost citlive oci preto nskusam radsej :( no ved ked je avon lady preco ja nemozem byt gosh lady? :D ... vo fannku najdes od gosh co len chces :) jeziis mac :( nerooob :( ja neviem nikde zohnat tuto znacku ....kde kupujes mac?...

papaja

martinka

tak som napatlala ten concealer na seba a baby,nenormalne ale mnne tie kruhy fakt zmizli!!!!!!!!!
tak toto mi este neurobil ziadny korektor,za tu cenu parada,som fakt rada
tu jumbo som si skusila dat na tu vnut.linku a ide to nou,vypada,ze aj vydrzi,mam teraz take velke kuky :))
gosh lady "D
ja som od nich mala take styri tiene a potom zmizli z dm tak som ich nejak zabudla ale citala som vela dobrych recenzii na tie ceruzky,super,pojdem do nich,hodila by sa mi nejaka tm.fialova ,mam od Mac ale uz mi dochadza

Martinka2

papaja
ževraj pekná je ta mauve tak potom mi dáš vedieť keď ju budeš mať :) ja som strašne kozmetický maniak hlavne na GOSH mám taký prehľad o ich produktoch, že môžem robiť Gosh lady :D no a lesk keď môžem poradiť tak je jeden odtieň sa volá Smokey look taky pekny nude ružový :)jumbo neviem ja radšej to neskúšam, lebo to je ako keby krém si si natrela :( ... a GOSH je veľmi dobrá naozaj, ale Gosh predávajú len vo Fann parfumerii aspoň u nás v KE...