Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

papaja

martinka

presne na tu Mauve mam zalusk,no som zvedava lebo ja ked cosi zbadam tak koniec,,,zas toho naobjednavam
lesky su ako pises vraj po umeline ale pekne ukazu a aj vydrzia tak uvidim
no s tou jumbo milk som pocitala ze si nou budem robit vnut.linku :(
takze od gosh je dobra ta biela?skusim najst drogerku kde to maju

Martinka2

papaja
nie tie jumbo pencils podla mna nemozu sa davat do vnutra lebo su take viac kremovejsie skor ako podklad pouzivam...ked das tu milk pod tien hocijaky najpriklad fialovz tak on potom posobi svetlejsie a zase tu ciernu co mam tak tu pouzivam pod dymove a stmavi to a su dost mastne trosku sa zhlukuju v zahybe....do vnutra ocka urcite kohl pencil od Gosh maju 4 odtiene ja najviac ciernu pouzivam uzasna je....no a k tym leskom som pocula ze smrdia ci nieco take ze take umele su...no a licenka je najpouzivanejsia a najznamejsia asi v odtienoch : mauve, peach, angel a neutral :)planujem niekedy v buducnosti objednat :)

papaja

martinka

tu jumbo pencil mam objednanu aj ja Milk,pouzivas ju aj na vnutornu linku?alebo je ta gosh lepsia?nemozem taku totiz nikde najst a tamta mala docela dobre recenzie
na ruz sa chystam aj ja,mam zalusk aj na tie lesky a licenky
lucinka
takze spokojnost so spiralou?

Martinka2

Od NYX mam dve take velke ceruzky na oci volaju sa Jumbo pencils su dost mastne taze pouzivam ako podklad pod ocne tiene mam ciernu a bielu ...a potom mam NYX trio eyeshadow -Rust/Bronze/ Copper...na to ake su lacne su skvele :) jemnucke a dlho vydrzia :)...objednavam cez EBAY a chystam sa objednat aj nejake ruze :)

Lucinka33

Ahoj baby, uz som nevydrzala a skusila som tu spiralu od NYX. Mam predlzovaciu verziu. Som s nou spokojna, pekne mi predlzila mihalnice (obsahuje to nylonove vlakna alebo take nieco :), su aj super vytocene. Ja si mihalnice vytacam kliestikmi a tato spirala velmi pekne drzi vytocenie. Musela som sa s nou trosku dlhsie pohrat, ale vysledok stal za to. Objem velmi neprida, ale aj tak su mihalnice podla mojho nazoru celkom vyrazne :)

papaja

lucinka

vidis,tu rukavicu som si ani nevsimla ale kuknem na to

veru je tmavy a aj riedeny super chyta ako som odskusala

Lucinka33

Maju ju na feeluniqe v ponuke medzi vyrobkami od Xen-Tanu :) Dala by som tu aj link, len mi ho hned zmazu :) Vola sa to Xen-Tan Deluxe Tanning Mitt a stoji 4,20 eur. Je to druhy najpredavanejsi vyrobok od Xen-Tan hned po tom samoopalovaku :)
Ale to je super, ze si myslia, ze chodis do solarka a nikoho nenapadne, ze to mas samoopalovaci krem :D Budem ho asi riedit, ked je taky tmavy, na mne by to vyzeralo divne :)

papaja

lucinka

a kde si videla tu rukavicu?
vcera sa ma v praci pytali,do akeho solarka chodim,trocha som to s tym xen tan prehnala :)

Lucinka33

Uvazujem nad tym, ze si tu rukavicu predsa kupim :) Mohla by aj ulahcit rovnomernu aplikaciu. Ale vyzera to len ako kus latky, no asi bude z materialu prisposobeneho na aplikaciu samoopalovakov :) Este si to premyslim :)