Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

papaja

lucinka

ja som si vobec nepozerala vypis z banky ale nemali by stiahnut nic dla mna,len podla aktualneho kurzu
ja sa mazem najma takto v zime lebo mi to aspon privodi letnu atmosku a zakryje pigment.skvrny :D

Lucinka33

No super, tak keby som to rozmiesala s kremom, tak by mi to aj dlhsie vydrzalo :) Asi si to objednam pred letom :) Diky za informacie :) A este dufam, ze ked to budem platit, tak si banka nestiahne ziadne poplatky navyse :)

papaja

lucinka no na tmavo chyta ak natries viac vrstiev,farba sa da koregovat ak ju zmiesas s vodou alebo kremom,na tvar to nepouzivam uz vobec,len na telo,na tvar si davam tmavsi make up,lebo aj ked by som pouzila ten xen tan tak si nan musim cosi dat takze to by mi bolo nanic,do oranzova nechyta vobec,taka cokoladovo pekna farba :)

Lucinka33

Papaja, dakujem :) Takze to chyta az tak tmavo? :) Uf, ja by som ho chcela hlavne na tvar. Make-up pouzivam len ked sa mi spravia nejake vyrazky, inak ho neoblubujem :) Ty si teda davas Xen Tan len na telo a na tvar nepouzivas take samoopalovacie pripravky? A nejde do oranzova? :) Viem, vela otazok mam, ale som zvedava :D

papaja

lucinka

ano,mam ten bestseller :))
ja sa nim natieram ako kedy,tak raz tyzdenne ale flaky mi neostavaju teda ak ich nemam ani po aplikacii tak nie su ani ked zo mna bledne
na tvar som si ho dala raz ale to ibi maiga moze ist do cavesu :D
keby sa zmiesal s kremom tak moze byt ok lenze u mna je problem moja plet,ja musim pouzivat make up inak hruza no ale kto ma normalnu pokozku tak tomu to vadit nebude

Lucinka33

Papaja, ty mas konkretne ten Xen-Tan Dark Tanning Lotion 236ml, co patri medzi najpredavanejsie produkty? Pozeram, ze ten stoji 22,76 eur. To by sa este dalo. Ten St. Tropez a Fake Bake vychadzaju drahsie. Aspon tie, co sa mi pozdavali. A este mam otazocku, tu tanning lotion mozes pouzivat aj na telo, aj na tvar? Ci na tvar si musim kupit osobitne iny krem?

Lucinka33

:) Hehe, to mas pre vlastnu potrebu alebo budes s tym licit aj ine osoby? :D
Mas pravdu, ze ked ti to vydrzalo od augusta do decembra, nie je to az take hrozne drahe. Ja sa len bojim, ze ak by som sa rozhodla, ze uz sa nechcem natierat, tak mi ostanu flaky, ked to bude liezt dole. Lebo som dost bleda a asi rozdiel medzi Xen tanom a mojou pokozkou by bol prilis velky :D Takze podla teba je najlepsi z tych samoopalovakov, co ma v ponuke feelunique, Xen Tan? Postupne ma na neho namotavas :D

papaja

lucinka

cela sada ma teraz 30ks,lebo dorobili 6 novych odtienov tak skusim objednat aj tie nech som komplet :D
vobec nie su nejake trblietave a jagave,pekne syte farby,mne sa take pacia tak som spokojna
objednavala som od tej pani kt.ich predava ako 24ks celok a super
az dnes som nasla tv.spravu o samoopalovakoch,vies mne ta cena ani vysoka nepride,ked to vezmes mala som ho asi od augusta do vianoc,dokonca mi mohol vydrzat ovela dlhsie lebo teraz ked uz bolo na dne som do tej flase vliala vodu,zatrepala a skusila natriet no a taka super farba,este krajsia ako pred rozriedenim :)
takze ked sa to rozrata na tie mesiace tak to ani vela nevyjde