Ahojte čitala som nejake prispevky a dost chvalite tuto kozmetiku. Sú od nej dobre aj make upy? vyskušal niekto? a ked si to chcem obiednať možem na dobierku a ako sa plati v eurach? dikyy
Lucinka
mam jednu Golden rose tu metalicku fialovu cislo 10 celkom fajn je za tu cenu ale nepouzivam velmi prilis vyrazna islova na mna :)
oh.my.gosh
ja som sa dlho rozhodovala medzi loreal a maybelline liner express...kupila som maybeline lebo bola o 5 eur lacnejsia ale asi som sprvaila chybu... ked zaschne tak sa krci ako keby..a ked odlicujem tak jak omietka sem tam mi skonci v oku kusok ciernej zaschnutej linky a neni to sranda :(
trosku sa vam sem zapletiem, kvoli tym tekutym linkam, neda mi to :) ak zhanate dobru tekutu linku, najlepsia je naozaj loreal intense lineur. som si to cekla na youtube, co ma naj recenzie a kupila som si ju a je naozaj fajn. hrozne sa mi pacia tekute ocne linky
Martinka a neskusala si nahodou metalicke linky od Golden Rose? Vcera som ich obzerala v jednom obchodnom centre, pekne farby mali a maju na dekorativku zlavu 20% :) Tak rozmyslam, ze si nejaku linku kupim. Nevies ci su dobre?
ja pouzivam ciernu kazdy den ci mam cas alebo nie musim mat na ociach linku :) no oriflame mam aj ja tu fixku ale uz putuje do kosa vyschnuta je :( ... ja striebornu by som chcela vyskusat :)
Zatial som mala len cierne linky :) Ale chcem skusit aj napriklad hnedu, fialovu, zelenu.. A znacky? Hm.. aka pride :) Sestra mi dala taku z Oriflame, co je ako fixka, ale uz je to dost obschnute. Mala som aj ine, tie klasicke tekute.. Ale nic extra, len take drogerkove :) Nepouzivam ich casto, iba niekedy, ked mam rano cas na vacsie malovanie :D
To je pravda, MAC ma zo vsetkeho vela odtienov :D Mne sa paci od NYX ruz odtien B52. Mozno si ho objednam.
Uf, vdaka, za upozornenie, tak tu Oriflame si teda nekupim. Asi ostanem pri tekutych linkach. Tych je ovela vacsi vyber.
nie len preto ze je to mac ale som blazon do nude ruzov a mac ich ma strasne vela len preto :( ... tolko odtienov na vyber :(... no a ja tu oriflame mam v cirnom odtieni...a je otrasna....neda sa ani opisat strasne zasychs v tom tegliku o nicom :(
Martinka, tak zatial mi je celkom fajn :D A ten ruz chces len preto, ze je to MAC? :) Ale uplne ta chapem, mam tiez take chvilky :D Ja by som chcela zohnat nejaku gelovu ocnu linku, ale od MAC to bude asi strasne drahe :) Ale inu neviem zohnat, jedine Oriflame, no neviem, aka je kvalitna.