Dobry den prajem vsetkym, ktori mate problem s akne chcela by som Vas povzbudit v boji a zaroven sem hodit zopar rad, ktore mne pomohli :)
V prvom rade,viem ze je to tolkokrat omielane,ale musite verit,ze si tvaricku vyliecite :) potom ide vsetko lahsie,lebo ked ste optimisti,ulohy zvladate lahsie..
Mne sa osvedcilo zopar veci.. tak napr.:
- praktizujem urinoterapiu, pre nezainteresovanych - liecba vlastnym močom, len mi tu prosim nepiste ziadne fuuj,lebo na toto nedam dopustit. Skuste urinoterapiu, velmi si pomozete (kazdym dnom pozorujem zmeny k lepsiemu)- pupaciky sa vysusia a chrasticky postupne odpadnu,je to ovela rychlejsie ako ked si tvar umyvate nejakou kozmetikou z drogerie abo tak.
- potom som asi na mesiac nejedla ziadne syry - to mi pomohlo tiez :)
- dalej som zacala papat orechy, ktore obsahuju vitamin D a E ktore su dolezite pre liecbu koze :)
- VELMI ale naozaj velmi dolezite je tvar si NECHYTAT,lebo to si len roznesiete a to vlastne robite len sami proti sebe a vsetko liecenie sa predlzi..
ak si neviete pomoct odnaucit sa chytat si tvar,tak si ju natrite nejakym kremom,alebo na miesta si nalepte leukoplast
- dalej pijem zihlavovy caj - precistuje krv
- niekedy,ked nemam moznost si tvar umyt močom,tak pouzivam kozmetiku La roche posay,je velmi kvalitna,ale draha, no co uz
- ked vam uz poostavali fliaciky,tak na tie si nanesiem tenku vrstvicku Calciovej masti a na noc si to tak necham, flaky vam postupne vyblednu.
Tvar mam asi o 90 % cistejsiu,vdaka tomu co som Vam napisala. Ale tych zvysnych 10 %,no neviem, uvazujem nad mikrodermabraziou.. ale bojim sa, ze to budu len zbytocne vyhodene peniaze. Vy, ktori ste to uz absolvovali, mohli by ste sem prosim napisat, ako ste s tym spokojni? dakujem :) btw. mam 16 rokov a akne asi 3 roky, no vsetko sa da prekonat,len treba chciet :)
ak mate otazky,sem s nimi
cmuk. pa :))
Co mi pomohlo v akne... alebo ako sa zbavit akne
lienocka a ako si dávaš ten moč na tvár? Večer alebo ráno? A aký moč? Aj ja by som chcela začať len neviem ako.
lienocka,prosim ta kde zozeniem tu koloidnu striebornu vodu
ahoj julinka,
aj ja praktizujem urinoterapiu. mne to tiez velmi pomohlo a plet mam krasne cistu. ziadnu chemicku kozmetiku uz nepouzivam. ja by som nepouzivala ani tu la roche... namiesto kremu pouzivam 100%kokosovy olej - je skvely. ak nemam moznost vycistit tvar mocom tam ju cistim koloidnou striebornou vodou - ta je tiez super.
no ja jednu poznam co jej bylinkarka poradila ze si ma na akne davat moc a predstavte si ze na tie velke cervene pupaky jej to vazne velmi pomohlo,mna uz akne stve okolo 10 rokov,mam to od 11 a teraz som mala 23,je to hroza ja uz som toho vela vyskusala,ale raz ked tento hnusny neduh tam je tak tam je a najhorsie je zevraj cim skor sa Ti to vyhodi tak sa to vraj bude vekom len zhorsovat,moj pripad to veru je uz neviem co s tym,teraz uzivam antibiotika doxybene na to akne,ale ani tak nevidim nejake slavne zmeny
ahoj natta,vela som citala o tom na nete a celkom ma to zaujalo,kedze tato metoda bola opisovana ako velmi ucinna.. najprv som skusala si toho davat na tvar len trosku,lebo som nebola zvyknuta, ale postupne som sa osmelila a velmi mi to pomohlo, za vyskusanie to stoji - prakticky nic za to nedas :) ved to nie je nic hrozne,toho sa netreba bat... teraz ak mi aj zostali nejake flaky po tvari,tak som si kupila krem co sa vola Glyco A. je trosku drahsi = 12eur,ale pomohol,ta vrchna vrstva sa odlupe a pod nou mas novu kozu,najprv sa ale stav trochu zhorsi a budes to mat cervensie,aj ta to bude palit,ale po tyzdni budes mat tvaricku velmi peknu :))ak by ta daco zaujimalo,kludna sa ma opytaj.. pa.. julinka
zdravim mam tiez 15 budem mat 16 a akne mam tak asi 3-4 roky a niekedy neviem co robit ....ako si prisla na tuto metodu..ako si sa dala nahovorit na ten moc? ja zatial beriem rozne vyzivve dopnky a myslim ze plet sa mi troska zlepsila ale zasa niekedy je horsia a tak....
Cau bingham ty doma??????
denz :)....mas moj obdiv...ja som teraz bol mimo jeden den....a uz som zostal nervozny ze som nemohol robit to co som chcel....
Myslim ze to je fakt blbe ale ty si CHLAP ty sa z toho dostanes ....hadam....