Co mi pomohlo v akne... alebo ako sa zbavit akne

Príspevok v téme: Co mi pomohlo v akne... alebo ako sa zbavit akne
julinka.sun

Dobry den prajem vsetkym, ktori mate problem s akne chcela by som Vas povzbudit v boji a zaroven sem hodit zopar rad, ktore mne pomohli :)
V prvom rade,viem ze je to tolkokrat omielane,ale musite verit,ze si tvaricku vyliecite :) potom ide vsetko lahsie,lebo ked ste optimisti,ulohy zvladate lahsie..
Mne sa osvedcilo zopar veci.. tak napr.:
- praktizujem urinoterapiu, pre nezainteresovanych - liecba vlastnym močom, len mi tu prosim nepiste ziadne fuuj,lebo na toto nedam dopustit. Skuste urinoterapiu, velmi si pomozete (kazdym dnom pozorujem zmeny k lepsiemu)- pupaciky sa vysusia a chrasticky postupne odpadnu,je to ovela rychlejsie ako ked si tvar umyvate nejakou kozmetikou z drogerie abo tak.
- potom som asi na mesiac nejedla ziadne syry - to mi pomohlo tiez :)
- dalej som zacala papat orechy, ktore obsahuju vitamin D a E ktore su dolezite pre liecbu koze :)
- VELMI ale naozaj velmi dolezite je tvar si NECHYTAT,lebo to si len roznesiete a to vlastne robite len sami proti sebe a vsetko liecenie sa predlzi..
ak si neviete pomoct odnaucit sa chytat si tvar,tak si ju natrite nejakym kremom,alebo na miesta si nalepte leukoplast
- dalej pijem zihlavovy caj - precistuje krv
- niekedy,ked nemam moznost si tvar umyt močom,tak pouzivam kozmetiku La roche posay,je velmi kvalitna,ale draha, no co uz
- ked vam uz poostavali fliaciky,tak na tie si nanesiem tenku vrstvicku Calciovej masti a na noc si to tak necham, flaky vam postupne vyblednu.
Tvar mam asi o 90 % cistejsiu,vdaka tomu co som Vam napisala. Ale tych zvysnych 10 %,no neviem, uvazujem nad mikrodermabraziou.. ale bojim sa, ze to budu len zbytocne vyhodene peniaze. Vy, ktori ste to uz absolvovali, mohli by ste sem prosim napisat, ako ste s tym spokojni? dakujem :) btw. mam 16 rokov a akne asi 3 roky, no vsetko sa da prekonat,len treba chciet :)
ak mate otazky,sem s nimi
cmuk. pa :))

siisa 25

lienocka a co je protiparazitna dieta by mna to zaujimalo co to je,lebo som to este nepocula a ty sa celkom vyznas tak porad prosim

lienockaL

sisa a este na tie alergie by bolo treba: vysoke davky vit C, antioxidanty, mineraly, protiparazitna dieta, hydratacia,....

lienockaL

sisa,
to poznam s tou mikrovlnkou..aj ja som si povedala ze ju nebudem pouzivat ale stale som ju drzala v kuchyni a tym padom som ju obcas aj pouzila. preto ju treba vyhodit alebo predat..proste dat prec z bytu a ked ju nebudes mat tak ju nebudes ani pouzivat:) ja som uz asi 2 roky bez mikrovlnky...vyhod ju cim skor, pretoze: 1.mineraly obsiahnute v zelenine sa pri vareni v mikr. menia na rakovinotvorne volne radikaly, 2. ludske telo nemoze stravit cudzie neprirodzene produkty vznikajuce v jedle kt. sa upravuje mikrov., 3. jedla upravene mikrovlnkami sposobuju zaludocnu, crevnu rakovinu, 4. dlhodobe uzivanie jedla spracov. v mikrov. sposobuje poruchy imuntit. systemu, vyvolava mnozenie rakovinot. buniek v ludskej krvi....

athos

Vynikajúca na akné je kozmetika na aknóznu - problematickú plet od spol. NuSkin. Tá ma na plet okamzité úcinky, za pár dní sa mi zapálené vyrázky zahojili, plet vycistila, minulé vyrázky sa stratili.
Plet mám teraz jemnú, cistú, nie je mastná ani suchá. Ja som sa zaregistroval a dostal som produkty za cenu o 20 % nizsiu.

siisa 25

no to si myslim tiez ze ovocie radsej od nas,ako pomarance,mandarinky a tak,len horsie ze mam na vela druhov zas alergiu,ale aj tak to zjem,ved by som nic nemohla jest,aj ryza a zemiaky na to mam tiez alergiu,maso tiez,nejake ovocie,koreniny,vino,pivo,vajce,cokolada no strasne so mnou,vcera som si dala pohar koly a dnes uz je vysledok tu,nove vyrazky okolo nosa,aj ked si prilezitostne dam vina,tak sa priserne vysypem,no a z kapusnice tiez,to o tej mikrovlnke som pocula a mama cosi hovorila ze ju nebudeme pouzivat,ale akosi sa stale pouziva moj priatel robil v obcerstveni,kde stale 3 roky pouzival dennodenne mikrovlnky a bylinkar mu povedal ze ma nieco z krvou a ze je oziareny

lienockaL

sisa, tak zacni pit viac vody, aspon tie 2 l denne, uvidis ze ti to pomoze. namisto tych umelych margarinov pouzi radsej kravske maslo, to je omnoho lepsie pre organizmus ako "umela hmota", samozrejme len velmi malicko. ja obcas pouzivam namiesto krav. masla aj roztlacene avokado. zo zeleniny jem vsetko /obmedzujem akurat zemiaky/ a z ovocia tiez skoro vsetko /ale vraj je lepsie jest ovocie z nasho pasma ako to oxoticke/....zeleninu najlepsie v surovom stave, aby mala co najviac vitaminov. a este nieco: ja som aj mikrovlnku vyhodila a vobec ju uz nepouzivam, lebo je tiez velmi skodliva...

siisa 25

lienocka,vies co ja uz mlieko nepijem a obmedzujem aj sladkosti a mliecne vyrobky na minimum,ani maso moc nejem,ale malo pijem,nepijem ani koly ani sladke vody,ale horsie ze aj malo vody za den vypijem a Floru jem stale ine maslo ani nekupujeme,a co mam jest aku natierku nevies mi poradit?noa musim sa priznat ze ovocie a zeleninu tiez moc nejem,co odporucas jest z ovocia a zeleniny?

lienockaL

sisa,
ano informacie mam, zaoberam sa zdravou stravou skoro 3 roky
v prvom rade by som vysadila antikoncepciu, lebo je velmi skodliva...ja som ju nikdy nebrala a ani nikdy nebudem..je to humus.
aj tie tvoje alergie sa daju v pohode vyliecit zdravou stravou a alternat. liecbou
tak ako som uz pisala hned by si mala vysadit antik., mala by si prestat pit mlieko a jest mliecne vyrobky, obmedzit maso, pit aspon 2 litre cistej neperlivej vody, ziadne coly, kofoly, umele dzusy a podobne blbosti...vela ovocia a hlavne zeleniny, orechy, semienka....ziadne rastlinne masla ako rama, flora a pod., obmedzit sladkosti, pouzivat len prirodnu kozmetiku bez chemie,...ja som zacala takto, neskor som si robila aj klystir /ocista hrubeho creva/, velmi mi to pomohlo...napr. vyrazky na chrbte ktore som mala niekolko rokov mi takto krasne zmizli

siisa 25

a ako by sa to dalo este vycistit nemas nejake informacie? ja stale beriem aj antikoncepciu,ale teraz mam taku co mi vobec nepasuje tu novu qlairu,zda sa mi ze sa mi to akne este viac vyhadzuje a to som pytala od doktorky antiku hlavne na akne a ona mi dala toto,inak mam aj silne alergie,pelova,chladova,potravinova,zevraj aj stym to moze byt spojene co myslis ty?