Myslite že nie som tehotná?

Príspevok v téme: Myslite že nie som tehotná?
jully

Brý deň.S priateľom mávame niekedy pohlavný styk taký,že zo začiatku je vo mne bez ochrany ale potom po chvíle si dá vždy kondóm.Ibaže menzes mi mešká už týždeň a stále nič.Robila som si test dnes ráno a vyšiel negatívny...a doteraz som mala cyklus celkom pravidelný,meškal najviac 2-3 dni,nikdy nie viac.Môže sa stať že mi zrazu začne vynechávať?Alebo stres?Aj keď som sa veľmi nestresovala,iba v norme.O tri dni si spravím ďaľší ale som taká vystresovaná stále...ďakujem za odpoveď.

jully

tak to si domýšlaš :D mňa dneska ešte nikde nepichalo :) ale rozmýšľam že tú menštruácju som nedostala možno kôli nachladnutiu alebo čo...ma bolí chrbát...

mrkvicka12

a nejako ma teraz pichava na lavom vajecniku :/ tak ma chytaju nervy :D a uz aj skola zachvilu :/ :/ a ty ako? :)

jully

mrkvicka

no komplexy myslím...príznaky a taakk :) vieš...ach...kedy už ten stres konečne prejde????:( už mi je z toho dosť zle...ani učiť sa mi nedá...

mrkvicka12

no ved toto :D ale tak uz sa tesim ked budem mat menstruaciu teraz v januari :D lebo uz v 6. mesiaci XD a tak niesom ale stale mam v sebe co ak :/ a ake komplexy myslis?

jully

mrkvicka

wáá pekne si to napísala...:D hmmm ale aj tak sa bojím.Ale ty sa nemáš čoho.:) na 100000000%...bacha za 2-3 mesiace rodíš.Už by si mala komplexy a bruško :D No jo.Drž palce.Neech dostanem :( inaak za zakopem pod zem.

mrkvicka12

my spolu nespavame aj koli otehotneniu leo ja ot beriem trochu inak uz ale aj koli rakovine a tak...istota je gulomet...a tie priznaky ved to ze o nich citam a myslim si to ked zabudnem tak nic no :-| aj test som si robila asi 2 dokopy a jasne ze nic.....len ma obcas prepadne panika..ale ty fakt urcite niesi tehotna a ja tiez nie :/ len mame krasnu fantaziu :D