Brý deň.S priateľom mávame niekedy pohlavný styk taký,že zo začiatku je vo mne bez ochrany ale potom po chvíle si dá vždy kondóm.Ibaže menzes mi mešká už týždeň a stále nič.Robila som si test dnes ráno a vyšiel negatívny...a doteraz som mala cyklus celkom pravidelný,meškal najviac 2-3 dni,nikdy nie viac.Môže sa stať že mi zrazu začne vynechávať?Alebo stres?Aj keď som sa veľmi nestresovala,iba v norme.O tri dni si spravím ďaľší ale som taká vystresovaná stále...ďakujem za odpoveď.
Myslite že nie som tehotná?
tak to si domýšlaš :D mňa dneska ešte nikde nepichalo :) ale rozmýšľam že tú menštruácju som nedostala možno kôli nachladnutiu alebo čo...ma bolí chrbát...
a nejako ma teraz pichava na lavom vajecniku :/ tak ma chytaju nervy :D a uz aj skola zachvilu :/ :/ a ty ako? :)
mrkvicka
ano dneska som si to akurat kukala...:) ďakujem...och och...ako sa máš?
o tej vyvolavacke..neviem ci ci to tu vsimla ale tak pre istotu :D www.zdravie.sk
mrkvicka
no komplexy myslím...príznaky a taakk :) vieš...ach...kedy už ten stres konečne prejde????:( už mi je z toho dosť zle...ani učiť sa mi nedá...
fadsa
nie nezda, ale kazdy spravi chybu
pánenky 16 rokov ... to len mne sa to zdá na sex málo?
no ved toto :D ale tak uz sa tesim ked budem mat menstruaciu teraz v januari :D lebo uz v 6. mesiaci XD a tak niesom ale stale mam v sebe co ak :/ a ake komplexy myslis?
mrkvicka
wáá pekne si to napísala...:D hmmm ale aj tak sa bojím.Ale ty sa nemáš čoho.:) na 100000000%...bacha za 2-3 mesiace rodíš.Už by si mala komplexy a bruško :D No jo.Drž palce.Neech dostanem :( inaak za zakopem pod zem.
my spolu nespavame aj koli otehotneniu leo ja ot beriem trochu inak uz ale aj koli rakovine a tak...istota je gulomet...a tie priznaky ved to ze o nich citam a myslim si to ked zabudnem tak nic no :-| aj test som si robila asi 2 dokopy a jasne ze nic.....len ma obcas prepadne panika..ale ty fakt urcite niesi tehotna a ja tiez nie :/ len mame krasnu fantaziu :D