caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
Viac ako rok a pol...
Lenze ja ho velmi lubim a stale si nahovaram ze sa to zmeni...Nechodim ani s kamaratkami na diskoteky, on mi to nezakazuje, ale ked viem co by nasledovalo tak radsej nejdem nikam
no to je taky zacarovany kruh...ked ti nedoveruje, tak to je asi fakt problem...ako dlho ste spolu?
Alika, to bude asi ono.Ja keď som to povedal svojej, tak mi povedala:"Upevni si sebavedomie!"
No strasne mi to vadi, vzdy slubi ze sa ktomu uz nebude vraciat a ze mi veri, ale aj tak si mysli ze som bola s druhym...cize mi neveri!!!ked mu poviem ze nechcem byt vo vztahu v ktorom nieje dovera, ze nestaci lubit tak mi povie ze uz bude normalny...a stale dookola.
tak musi mat podla mna dost nizke sebavedomie..nic v zlom...ked neveri ze by ho nejaka zena tak lubila, ze by ju ani nenapadlo ho podviest...kto vie preco..?
No na to , čo píše Alika by mohlo niečo byť. Ale nemusí, my muži sme niektorí v tomto smere takí ješitní.Ja som také niečo raz povedal manželke a doteraz ma to mrzí.
alika predomnou nemal vazny vztah, aspon tak mi tvrdil, ale mal dievca ktora bola s nim a pritom bola zasnubena...povedal ze sa to stava zeby som ho podviedla, a stale hovori nech mu poviem pravdu, ale aj tak mi neveri. Ma stale tu svoju pravdu
xyxy skusala ist tym istym sposobom aj ja nanho, ale vzdy sa to obratilo proti mne...a skoncilo to tak ze som tam nieco stvarala...
a co myslis cim to je? nema nejake zle skusenosti z predchadzajucich vztahov? nepodvadzalo ho nejaka zenska predtym? to by mozno nieco vysvetlovalo...