caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
hm, troska vam asi vezmem optimizmu. Mne drahy odisiel na 4 mesiace do USA a ked sa vratil, rozisli sme sa. siblo mu tam. je tomu pol roka co sme sa rozisli a nie je to nic moc.. stale ma to trapi.. tiez som bola presvedcena, ze je to na cely zivot.. Kazdopadne drzim palceky, aby sa ti nestalo to iste co mne
Mail som dostal aj odpísal.Ahoj.
ahoj prepac, blbne mi moj mail, stale mi tam vyskakuje nejaka systemova chyba, skusim to este ak to nepojde odpisem zajtra
ahoj xyxy, aj ja tebe, prave som ho dopisala...
Alika, ahoj, na obed som Ti poslal mail.
Mroz aj ja mám svojho v Holandsku. Veľmi ťažko to zvládam.Nezájdeme ich navštíviť ? Lietadlom z Bratislavy sme tam za dve hodiny.
a kedy ti odisiel?
mam s niecim takym skusenost akura ze trochu ine....moj odisiel na rok do holandska a tiez ho velmi lubim mam take iste stavy ako ty ale vtedy ked ich dostanem snazim sa mysliet na nieco ine a robit nieco ine a tak mi plynie rychlejsie cas a nemyslim tolko na neho....
ok podme
Už som sa zlakol, že sa hneváš. Ja robím tam, kde sa spracovava ropa, názov si iste domyslíš. Tebe sa zdá, že tu je to rýchlejšie? Máš pekné povolanie. Neprejdeme predsa len na mail,?