ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
majka___ :
ako napísala (preco toto?)podľa tej knihy ak napr. držíš tu dietu a potom podržíš odporúčané pokračovanie. a po diete budeš konbinovať napr. mäso a ryžu hoci v primeraných množstvách priberieš?
majka___ :
ako napísala (preco toto?)podľa tej knihy ak napr. držíš tu dietu a potom podržíš odporúčané pokračovanie. a po diete budeš konbinovať napr. mäso a ryžu hoci v primeraných množstvách priberieš?
majka___ :
PRECO TOTO:
kto ti povedal, ze sa MUSI dodrziavat aj tamtych 90 dni po tejto diete? ak si precitas zaciatok tej druhej knihy, dozvies sa, ze sa tych dalsich 90 dni ODPORUCA drzat. ale nikto ta nenuti. inak mas pravdu, ze pokial clovek je nepravidelne a malo a nehybe sa, priberie. ale aj tomuto sa clovek pri tejto diete snazi naucit. ako to tu uz bolo napisane, je to zmena zivotneho stylu.
dam sa na tuto dietu a po skonceni sa pejedat nebudem..ale zacnem sa normalne stravovat
na ranajky vlocky alebo tmavy chlieb, desiata ovocie obed zemiaky s masom na prirodno, poobede zelenina kombinovana s bielkovinou..to nieje prejedanie ale je to meisanie..
podla teba z toho clovek nerpiberie?
a nie vsetci co su pribrati jedli tak ako spominas..ze preziieranim..pribrat sa da aj malo jedenim, nepravidelnym jedenim alebo jedenim navalovym..nedostatkom pohybu a tak dalej
a inak som citala ze po diete sa musi este 90 dni dodrzovat ovocie na ranajky
Zuzkaaaa:
ked som čítala Zmenu životného štýlu(takto volám tu dietu), myslela som si že aj ja budem pociťovať hlad ked si na raňajky dám napríklad len 2 kiwi o 8 ráno a obed budem mať o 12. ale sama som bola prekvapená že som do 12:00 neomdlela... dokonca sa mi po raňajkach odgrgáva (a to je signal sítosti) a tiež mam za sebou vitaminový deň a tiež som to prežila bez odpadnutia... ono sa to dá a najmä v dnešnom svete kedy ti ten deň veľmi rýchlo zbehne.
Lydia17 :
ahoj lydka ja mam dnes tiež 5 deň. takže sme začali na rovnako...
len sa chcem opytať ty raňajkuješ kavu bez cukru a mlieka? lebo ja som do teraz pila kavu ale bez mlieka a cukru mi nechutí. a stále ráno vypijem pohar vody s lyžicou jablčného octu a štipkou medu...tak ti želam veľa sťastia a nech sa nam to vydarí...
inak tu dietu ale to som tu už písala, mám od kamošky ktorá za 3 mesiace schudla 22 kíl približne.ja až tak nechcem mne by stačilo 10 - 15 kíl
tak veľa sťastia a napíš ako sa ti darí.
ZUZKA:
nikto tu nenapisal, ze ak sa zacnes stravovat tak ako si sa stravovala pred dietou, tak nepriberies. mala by si si najprv precitat tie komentare... ide o to, ze ak niektora z nas jedla cely cas 5x denne, ale megaporcie alebo sladkosti cely den a vrati sa k tomuto stravovaniu, tak samozrejme ze priberie. keby si si bola precitala tieto komentare predchadzajuce, vedela by si, ze tato dieta nas vlastne ma naucit si to jedlo rozporcirovat a zaradit zeleninu a ovocie, ktore mimochodom dost zasyti, takze ver tomu, ze hladna by si nebola.
mne by sa veru takto stravovať nechcelo. ktovie, či naozaj ked schudnem a začnem jest normálne to nepriberiem. ano možno niektori nepriberu ale verim, že sa nájdu taki, čo ked začnu jesť normálne priberu. Najlepšie podla mna je jest normálne veci a nie jablko na ranajky, alebo ovocie celý deň, ved to by som bola stále hladna. Ja som schudla pred 3 romki 10 kil, a žiadnou dietou iba pravidelnou stravou a cvičením a odvtedy si váhu držim a jem na čo mám chuť. ale ked sa vám to páči, tak prosim, to je len moj názor...každý má svoj recept
Dobre ránko...
Tak dnes mám 5ty deň.Som velmi rada,že som nemala žiadny prehrešok.Okrem toho že pravidelne chodím na aerobik(asi 4 roky),na ktorý moje telo velmi nereaguje chudnutím,kedže si na tie cviky zvyklo, kúpila som si pernamentku do fitka,takže denne makám vyše hodiny.
Dnes mám na ranajky okrem čaju a kávy,jablko.Potom bude ananás.Na poobedie si chystám zeleninový šalát so syrom.
Tie provokačne komentáre,ktoré som tu čítala,si netreba všímať.Každý človek má svoj názor a je na nás čo si pustíme "k telu".Vyberajte si len príspevky,ktoré vám pomahajú a nenechajte sa znechutit a neplytvajte energiou na príspevky,ktoré vás odrádzajú.
Držím palce...pekný den
ma napadla jedna vec: vy, ktore drzite dietu, drzite ju presne podla knihy? lebo ja ju drzim podla 1. navodu, ktory sa mi dostal do ruky, ked som este tu knihu nepoznala.
1. den: BIELKOVINOVY
- do obeda ovocie, potom mliecne alebo masove vyrobky a po obede vyvar
2. den: SKROBOVY
- do obeda ovocie, potom zemiaky alebo ryza, po obede 1 ks celozrnneho peciva
3. den: UHLOHYDRATOVY
- do obeda ovocie, potom pizza alebo cestoviny, po obede 2 ks kolaca ALEBO 2 ks torty ALEBO 3 kopceky zmrzliny; k veceru kusok horkej cokolady
4. den: VITAMINOVY
- cely den ovocie alebo zelenina
29. den: VODNY
vzdy som to drzala podla tohto navodu a vzdy som schudla tolko kolko som schudla. najviac, co jedna pani schudla, ktora drzala podla tohto navodu bolo 12 kg za 3 mesiace, co si myslim, ze bolo v podstate zdrave chudnutie (4 kg za mesiac).