Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)
Kde si dnes najst chlapa..
Tak, tak - tiez sedim skoro furt doma :)
vies co adam, ja sa ti divim, ze to s nou este tahas a vztah na dialku je onicom, teda aspon pre mna urcite, mne to nic nedalo a je zaujimave, za par poslednych mesiacov som slusneho chlapa nestretla, vsetci chcu len nezavazny sex, ale to nech idu do bordelu ...
xyz 10.47
alebo sedia doma
xyz...: nepoznas vztah na dialku ? Vacsinou clovek len caka a caka... :) Len, keby si mohol byt jeden isty, ze ten druhy stoji za to.
a coze adam,kde mas svoju starsiu frajerku?
Adam Krt, to máš pravdu, pretože obaja sedia doma.
xyz...:
tak to by si sa divila, aky velky problem ma slusny, normalny chlap si najst slusnu, normalnu zenu/priatelku.
chlapi sa uz nedaju najst, ti normalni su minuti alebo vyhynuti
v kupeloch...
respektívne v márnici :D :D :D