Kde si dnes najst chlapa..

Príspevok v téme: Kde si dnes najst chlapa..
Simona2010

Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)

pocahontas22

Ahoj, tak nad touto otázkou sa zamýšĽAM AJ JA.V 16 som začala chodiť s chlapcom, vydržalo nam to 5 rokov, nedávno sme sa rozišli :( Proste začínam novú etapu života. Od rozchodu prešlo už 8 mesiacov a niekedy sa pristihnem pri tom, že keď tak pozerám na zaľúbencov, aj ja by som chcela opäť zažiť ten pocit. Začnem sa teda obzerať..no bohužiaľ..nič nevidím..aspoň teda nič také, čo by ma zaujalo. Prídem na disku, tam sa to hemží deckami, feťákmi alebo frajermi, ktorí si myslia, že sú majstri sveta. Pokec vylučujem. Proste neverím a vlastne ani nemám odvahu dať si s niekym stretko z pokecu. kde ste sa podeli, milí, inteligentní, chápaví, romantickí muži?? Exustejú dnes ešte takí?

AdamKrt

miba:

velmi krasny priklad zo zivota :)

Muz moze mat i tu modelku, ale bude sa stale pri nej citit, ze mu kopec toho chyba a nebude stastny, pokial bude prazdna ako vesiak.

miba

foftuna,skor sa zameraj na to,preco ich vyhladava-ked ma teba?? Vyzorovo si ich uz v porovnani so sebou ohodnotila (aj ked ty to vnimas hlavne zo svojho uhla pohladu),ale ake su napriklad tie jeho byvale povahovo ap?? Predsa tam musi byt nieco,co ho k nim taha,preco ich spolocnost vyhladava,cim ho prave oni pritahuju ap,lebo nieco tam musi existova-co maju oni a nie ty? Skus sa s nim o tom porozpravat,pripadne inak si zisti,cim to moze byt..

Vies,poznam tu na sk dost uspesnych muzov,ktori si hladali svoje partnerky hlavne pre ich vyzor.Aby tym dali najavo okoliu priatelom,obchodnym partnerom atd,ze maju na to mat po svojom boku tak reprezentativnu a pritazlivu zenu.A potom dost takychto muzov mali za priatelky kamosky milenky atd prave tie "obycajne" zeny,s ktorymi sa citili byt v pohode,nemuseli sa pred nimi/s nimi na nic hrat,bolo im s nimi dobre,vedeli sa spolu smiat na malickostiach hlupostiach,boli to take tie baby do voza i do koca,do pohody nepohody

Prave minule mi znama hovorila,ako k nim pravidelne chodi jeden velmi uspesny zabezpeceny podnikatel-rodinny priatel a najlepsi kamarat jej muza.Nic od nich nechce,len si u nich v kuchyni vzdy chvilu posedi,absorvuje tzv teplo domova,normalne sa s nimi aj casto naobeduje naveceria,pohra sa s ich detmi,pobudne takto s nimi u nich a zas potom ide domov. Nie zeby zil sam,ale ma po svojom boku zenu,tzv.modelku,ktora mu prave tuto atmosferu domova akoby nevedela vytvorit,obedovat vecerat chodia prevazne len von,pokracovat by sa dalo aj dalej ale asi takto je to u nich skoro po vsetkych strankach v ich vztahu..ale to som uviedla len ako priklad

AdamKrt

foftuna:

to, ze si pekna a vhodna na modeling predsa automaticky neznamena, ze musis byt pre neho vhodna partnerka... Na tom si vobec netreba zakladat, ak mate rozne zaujmy, nazory, predstavy atd.

foftuna

tak prezmanu,ja mam priatela 2 roky,som stihla,pekna,akurat na modeling,a on tuzi po spatnych ukrajinkach a po byvalych milenkach,jeto hnusne a ponizujuce,co vy nato

mololka

Tiez som mala dlho problem najst si priatela. Nakoniec som skoncila s uplnym magorom a drzgrosom, ktory si ma vobec nevazil a za vsetko ma kritizoval. Ja som vsak bola rada, ze mam aspon niekoho, s kym mozem chodit na verejnost... Potom som to uz vsak psychicky nezvladala, tak som sa s nim rozisla s tym, ze teda ostanem uz asi do konca zivota sama, ale radsej ako s takymto magorom. Predsa mam nejaku svoju hrdost. A potom asi za mesiac od rozchodu som si pisala na pokeci s jednycm chalanom. Ked sme sa stretli, tak som si povedala, ze tak toto asi nie, uplne iny typ aky som chcela. Avsak ako som ho zacala spoznavat, zistila som, ze mame vela spolocneho a ze koncence je tu niekto, kto si ma vazi a ma ma rad. Sme spolu uz dva roky a ja som s nim neskutocne stastna. Niekto kto sice nie je bohaty a uspesny, ale ma ciste a verne srdce. Sranda je, ako som predtym chodila do posilky a do solarka aby som sa pacila chlapom... a zrazu chodi do posilky on, aby sa pacil mne a cestou z fitka mi nakupi sladkosti :-) Proste niekedy netreba dat na prvy dojem a dat cloveku aj druhu sancu sa prejavit...

dilema2x

No ja som si moju nasiel v jednej fajnovej pivarni... Akurat ju bolo nutne vytiehnut s pomedzi davu kamaratok...
V kazdom pripade, ked sa clovek hecne, na nieco to je dobre:)