Kde si dnes najst chlapa..

Príspevok v téme: Kde si dnes najst chlapa..
Simona2010

Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)

vedtosomja

no nevadi nevyslo, a v skutocnosti som uplne v poho chalan :) len vnutorne stresteny ale okolity svet to nevidi ja som mal 19 ani tyzden dozadu :) tak co dame toho spicha?.-)

severiane

hm no je overene, ze kazdy sa zahladime najprv na vyzor, vnutorna krasa nie je vidiet. je ale podla mojho nazoru velmi dolezite vyzarovanie. co si myslis, kto sa viac paci, krasna vychrdnuta modelka, ktora na kazdeho zazera a nenavist z nej priamo srsi, alebo sympaticka moletka, ktora je vyrovnana sama so sebou a stale sa usmieva a ma rada ludi ? ja tipujem, ze ta moletka. a keby nejakemu chlapovi nie, je vyborne, ze nie kazdy ma rovnaky vkus. takze hlavu hore :)

severiane

kazdy k tej sebelaske prideme inak, v principe ale kazdy clovek je velmi ovplyvnovany svojim okolim, svojimi blizkymi, rodinou. od narodenia vacsinou pocuvame, toto nerob, toto sa nemoze a tak dalej, postupne ked k tomu dieta nie je vedene, sa stane, ze si nie je iste svojimi hodnotami a svojou vlastnou cenou. v prvom rade odporucam, aby si si uvedomila, ze kazdy sme jedinecne uzasne bytosti a verim tomu, ze ty mas vo svojom vnutri nieco take uzasne, co nikto iny nema. ak je niekto v tvojom okoli, kto tvrdi opak, treba ho kopnut do zadku :) potom v ziadnom pripade nedavat na "hlupe" rady a nazory ostatnych, ved sme dospeli, tak vieme, co mame radi, co chceme atd. jednoznacne si treba uvedomit svoju hodnotu.