Kde si dnes najst chlapa..

Príspevok v téme: Kde si dnes najst chlapa..
Simona2010

Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)

uhlie

Ja skor suhlasim s tym, ze problem je skor najst nejaku normalnu zenu. Vsetko su len same narcisky, ktore sa obzeraju v zrkadle a kupuju saty a kozmetiku.

Blackberry

No a priatel sa da spoznat aj cez kamaratov.. a ti vam aspon vedia powedat o nom aky je.. napr ak mate spolocnych kamaratov..:) ale nie preto sem pisem, ale zaujal ma nazor DANIELA45 na jeho vek sa mi zdal sympaticky.. akoze nie je 19 je malo, ved aj ja tolko mam.. ale to je jedno... daniel napis mi na nick giade na azete.. mozeme pokecat:))

lost

Celkom suhlasim s prispevkami od severiane a daniel45 ...

K tomu ze ako sa ubranit pocitom ze "som nula" .. nikto nemoze byt 100% nula, kazdy sme v niecom lepsi a v niecom menej lepsi, cize ak sme v niecom menej lepsi a citime to ako "nulu" tak treba najst zdroj ktory nam dava tento zly pocit a nejak ho vyriesit, ak sa neda a nedari sa, tak nebrat ho tak vazne, ved stale mame kopu veci kde sme lepsi :)

Zijeme len raz, treba mysliet pozitivne :)

Gerbil

No vidíš, presne taký spôsobom sa ja pýtam, kde nájsť poriadne dievča, a nie len na kozmetiku, alkohol a sex mysliace dievčiny. ;-)

severiane

zuzic - ano mam, ale presla som dlhu cestu. drzim paste aby sa to aj tebe podarilo. ak budes potrebovat podporu, tak mi kludne napis na mail.

Patr1k

si este mlada, verit v 19 rokoch ze ti nikto neskrizi cestu ked mas cely zivot pred sebou je trosku utopia..:) tiez som nenasiel este tu pravu a stale hladam ale viem ze este stale tie spravne baby a aj chlapy su....a suhlasim s prispevkami nizsie ze vzdy je problem ked chce najst normalny slusny clovek partnera toho isteho druhu...

AdamKrt

xyz...: vidis a to sa s nou taham uz 13ty mesiac a doteraz nebola schopna o mne povedat synovi a jej rodicia tiez len vedia, ze niekto existuje a nic o mne. Podorzrievam ju, ci nechce ma mat skor ako milenca, pretoze tvrdi, ze jej to takto vyhovuje stretnut sa cca 1x za mesiac. Tvrdi, ze nie - ale keby som si bol na istom, tak taky vztah, co nevedie nikam a ma byt nezavazny, poslem radsej k vode... Takze u mna je to tak isto - na nezavazny sex mozem kaslat.